Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η νέα μόδα στους καναπέδες για το 2018!

Οι καμπυλωτοί καναπέδες είναι μια υπέροχη εναλλακτική και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο “βαρετό” σαλόνι σας.

Δείχνουν όμορφοι από κάθε γωνία και μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Από την άλλη μεριά οι καναπέδες με καμπύλες ευνοούν την επικοινωνία με τους φίλους και τους καλεσμένους σας, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Βάλτε τον στη γωνία

Το να διακοσμήσετε μια γωνία του σαλονιού σας με έναν καμπυλωτό καναπέ είναι μια πολύ ωραία ιδέα για μικρότερους χώρους. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείτε τον καθιστικό χώρο. Ο καναπές της φωτογραφίας σε γήινη απόχρωση δείχνει σοφιστικέ και μας αρέσει πολύ. Η διακόσμησή του με μαξιλάρια σε απαλές αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Φτιάξτε έναν κύκλο

Μπορεί να έχετε δει τέτοιους καναπέδες μόνο στον κινηματογράφο αλλά πλέον αποτελούν μια πραγματικότητα. Με έναν τέτοιο καναπέ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σας μιας και το κέντρο της διακόσμησης του σαλονιού σας δεν θα είναι πλέον η τηλεόραση.

 

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας

Μια τολμηρή αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να επιλέξετε έναν καμπυλωτό καναπέ σε ένα πιο έντονο χρώμα. Διακοσμήστε το υπόλοιπο σαλόνι σας με γήινες αποχρώσεις για να υπάρχει ισορροπία.

Με λίγα λόγια η μόδα φέτος θέλει τους καμπυλωτούς καναπέδες να μπαίνουν στο σπίτι μας. Αν είστε σε φάση αγοράς καναπέ τότε σκεφτείτε και αυτήν την εναλλακτική που σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα στο σαλόνι σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ