Η Τουρκάλα μελαχρινή καλλονή, Cansu Sere επέστρεψε στις οθόνες μας - Anne, αυτή είναι η νέα σειρά που θα μας καθηλώσει...

Ένας ύμνο ςστη μητρική αγάπη, που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος και είναι σίγουρο δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

H νέα τηλεοπτική σειρά Anne, η οποία ξεκίνησε από χθες να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 έχει ήδη βραβευτεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία "Ξένη σειρά" στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο, ενώ το 2017 αναδείχτηκε η  Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι μάνες! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεϊνέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή.

Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη…

Η μικρή Μελέκ έχει δικαίωμα πια στην ευτυχία.  Πόσο θα κρατήσει το όνειρο; Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει ότι η κόρη της ζει; Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ;

Στη συγκεκριμένη παραγωγή, ενώνουν τις δυνάμεις τους  οι γνωστές και αγαπημένες στους Έλληνες τηλεθεατές, Cansu Dere (Ζεϊνέπ),  πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών EZEL και ΣΙΛΑ και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ.

Επίσης παίζουν και οι: Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)

Σενάριο: Berfu Ergenokon, Merve Gür. Σκηνοθεσία: Merve Girgin Aytekin

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ