Hailey Baldwin: Η υπέροχη σέξι-ρετρό φωτογράφηση της "Style influencer" της χρονιάς για το περιοδικό Wonderland (ΦΩΤΟ)

Έκλεψε της εντυπώσεις 

Η 21χρονη κόρη του Στέφεν Μπάλντουιν, δεν είναι μόνο όμορφη  και σέξι . Είναι πολύ έξυπνη , συνειδητοποιημένη, και απόλυτα επαγγελματίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καλλονή Hailey Baldwin να είναι μια σταθερά ανερχόμενη δύναμη στον κόσμο των Supermodels.

Μπορεί η Κένταλ Τζένερ και η Μπέλα Χαντίντ να θεωρούνται σούπερ σταρ στο χώρο αλλά η Halley, είναι το "δυνατό χαρτί"για όσους ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά μοντέλων που διαθέτει ξεχωριστό στυλ. Η Hallley, δούλεψε σκληρά για την βήμα-βήμα άνοδο της στον κόσμο της μόδας

Η πριγκίπισσα της πασαρέλας πρόσφατα κέρδισε το "Style Influencer of the Year Award" στα 31α "Όσκαρ" της βιομηχανίας υποδημάτων, τα "FN Achievement Awards" του Footw​​ear News.

Η πανέμορφη Halley κατάφερε να μας εντυπωσιάσει ξανά με μια υπέροχη, σέξι - ρετρό φωτογράφηση για το περιοδικό Wonderland (Χειμώνας 17/1) 

Μεταμορφώθηκε σε ρετρό καλλονή για το φακό του Christian Oita και με ένα άψογο styling, έκλεψε την παράσταση.

smoky eyes μακιγιάζ που τόνιζε τα υπέροχα γατίσια μάτια της, συναγωνίζεται τα πιο σέξι pin-up girls, και τις ντίβες της δεκαετίας του 50-60 που έγραψαν ιστορία.

Για το εξώφυλλο του περιοδικού η κόρη του ηθοποιού Στέφεν Μπάλντουιν και της γραφίστριας Kennya Deodato φωτογραφήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα φορώντας ένα καυτό ροζ και λευκό ριγέ μπικίνι Fendi όπως αναφέρει η Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ