Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτη κτηνωδία λαθροκυνηγών- Σκότωσαν και έφαγαν σπάνιο λευκό λιοντάρι

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση

Δύο άτομα συνελήφθησαν και δύο αναζητούνται για μία απίστευτη υπόθεση λαθροθηρίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λαθροκυνηγοί, σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν, ένα λευκό λιοντάρι που ανήκει σε σπάνιο προστατευόμενο είδος έξω από το Makhado της Νότιας Αφρικής. όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Limpopo .

Σύμφωνα με την news24.com, οι δύο ύποπτοι φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία ενός λευκού λιονταριού που ζούσε σε ένα από τα καταφύγια άγριων ζώων στην περιοχή αυτή. Του έδωσαν να φάει δηλητηριασμένο κρέας και το λιοντάρι πέθανε αμέσως" ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των τοπικών αρχών, υπολοχαγός Μοάτσε Νγκόπε.

"Οι ύποπτοι (στη συνέχεια) έκοψαν τα πόδια, το κεφάλι και αποπειράθηκαν ακόμα να αφαιρέσουν το δέρμα του λιονταριού πριν διαφύγουν από το σημείο".

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τα δύο άτομα, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ