Τραμπ: Η Όμπρα υποψήφια πρόεδρος; - Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό - Θα την κέρδιζα

Τι λέει ο Αμερικάνος πρόεδρος για την δήλωση της  Όπρα Γουίνφρεϊ που έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα χαρεί να έχει αντίπαλό του την Όπρα Γουίνφρεϊ στις προεδρικές εκλογές του 2020, δήλωσε χθες, Δευτέρα, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου μετά τον σάλο που προκλήθηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της τηλεοπτικής σταρ έπειτα από την ομιλία της στη βραδιά για τις Χρυσές Σφαίρες.

«Καλωσορίζουμε την πρόκληση, είτε από την Όπρα Γουίνφρεϊ είτε από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε ο Χόγκαν Γκίντλεϊ στους δημοσιογράφους από το προεδρικό αεροσκάφος.

Όσο για τον Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει ότι βρίσκει πολύ διασκεδαστική την ιδέα να θέσει η Όπρα Γουίνφρεϊ υποψηφιότητα για στις προεδρικές εκλογές και είναι πεπεισμένος ότι θα την κέρδιζε

«Είμαι πεπεισμένος ότι εάν η Όπρα έθετε υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, θα την κέρδιζα». δήλωσε.

«Την γνωρίζω πολύ καλά (...) μου αρέσει πολύ» είπε όμως ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πολιτικές φιλοδοξίες της παρουσιάστριας, ηθοποιού και επιχειρηματία.

«Ναι, θα κερδίσω την Όπρα. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό», συνέχισε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα είναι υποψήφια».

Ο Τραμπ μιλά συχνά για τα «επτά χρόνια» που του απομένουν στην προεδρία και το επιτελείο του δεν κρύβει ότι πρόθεσή του είναι να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η 63χρονη Γουίνφρεϊ έκλεψε την παράσταση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την Κυριακή το βράδυ με την ομιλία της παραλαμβάνοντας το βραβείο Cecil B. DeMille για το σύνολο της καριέρας της, ενώ το Twitter πήρε φωτιά από τις αναρτήσεις με το hashtag #Oprahforpresident και #Oprah2020.

Όπως μετέδωσε χθες το CNN επικαλούμενο δύο στενούς της φίλους, η διάσημη παρουσιάστρια σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα. Ένας εκ των δύο ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση.

Η Γουίνφρεϊ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο, όμως η εφημερίδα Los Angeles Times επικαλείται τον Στέντμαν Γκράχαμ, τον σύντροφο και συνέταιρό της, ο οποίος δήλωσε την Κυριακή: «Ο κόσμος θα αποφασίσει (....)Σίγουρα θα το έκανε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ