Ξανακυκλοφορεί το Game Boy της Nintendo - Γίνεται επανέκδοση της κλασικής παιχνιδομηχανής

Η προσωρινή του ονομασία είναι Ultra Game Boy και βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης, με την κυκλοφορία να έχει οριστεί για τα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού.

Το προσωρινό του όνομα είναι πάντως 100% ακριβές, καθώς πρόκειται για μία πολύ βελτιωμένη εκδοχή του Game Boy που θυμόμαστε.
Όπως διαβάζουμε στο Gizmodo, το περίβλημα της συσκευής είναι από αλουμίνιο (η πρώτη μεγάλη διαφορά) και τα πρωτότυπα πλήκτρα είναι όλα στη θέση τους, με μια πολύ χρήσιμη προσθήκη: έναν ρυθμιστή του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης – αν θυμάστε τα πρωτότυπα Game Boy δεν διέθεταν φωτισμό και έπρεπε κανείς να αγοράσει ειδικά αξεσουάρ για να μπορεί να παίζει στο σκοτάδι.

Στα νέα στοιχεία περιλαμβάνεται επίσης ενσωματωμένη μπαταρία εξάωρης διάρκειας, θύρα USB για φόρτιση και στερεοφωνικά ηχεία.

Το Ultra Game Boy θα κοστίζει λιγότερα από 100 δολάρια, αλλά το μεγάλο του μειονέκτημα θα είναι η απουσία ενσωματωμένων παιχνιδιών. Θα πρέπει εσείς να έχετε κρατήσει τα αυθεντικά cartridges των παιχνιδιών – οι τιμές τους στο eBay αναμένεται να εκτοξευθούν...
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ