Ο πατέρας μου ο Γούντι Άλεν έκανε τα ίδια με τον Γουάινστιν - Ο ρεπόρτερ γιος της Μία Φάροου αποκάλυψε το σκάνδαλο!!! (ΦΩΤΟ)

Φάροου  εναντίον Άλεν.....

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Χόλιγουντ οι αποκαλύψεις του 30χρονου Ρόναν Φάροου, γιου της Μίας Φάροου και του Γούντι Άλεν.

Ο ρεπόρτερ διπλωμάτης ακτιβιστής  Ρόναν Φάροου είναι αυτός  που έκανε την έρευνα για τον Χάρβει Γουάινστάιν και έπεισε τις γυναίκες να μιλήσουν ανοικτά για εκείνον. Το 2005 είχε προσληφθεί από το NBC, για να κάνει μεγάλες έρευνες και είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τους "ασκούς του αιόλου", αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο για το μεγάλο παραγωγό του Χόλιγουντ. Παθιασμένος με το θέμα των σεξουαλικών επιθέσεων στο Χόλιγουντ, ο Φάροου, στην έρευνα του  αποκαλύπτει το σύστημα κάλυψης των βιασμών στο Χόλιγουντ από τον Τύπο, τα πρακτορεία, τους μεσάζοντες που κάνουν δημόσιες σχέσεις.

 

Επί 20 μήνες άκουσε τις μαρτυρίες γυναικών για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση.Σε κείμενό του το 2015 είχε γράψει όπως αναφέρει το Hollywood Reporter: «Ο ρόλος μας είναι ακόμη σημαντικότερος όταν το νομικό σύστημα δεν εκπληρώνει την αποστολή του έναντι των αδύναμων, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τους ισχυρούς», «Συχνά, οι γυναίκες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υποβάλλουν μήνυση. Ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να φέρνει νερό στον μύλο». Το κείμενο είχε τίτλο « Ο πατέρας μου Γούντι Αλεν και ο κίνδυνος με τα ερωτήματα που δεν τίθενται».  Ο Ρονάν Φάροου εκτιμά ότι ο Τύπος πρέπει να ασχοληθεί και με τον Γούντι Αλεν αντί αρνείται να ακούσει τα θύματα με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν μηνύσεις.

Ο Ρόναν Φάροου δεν συγχώρεσε ποτέ τον Γούντι Άλεν που εγκατέλειψε τη μητέρα του και παντρεύτηκε τη θετή της κόρη. Τότε, ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και από μικρή ηλικία είχε δικό του ψυχαναλυτή προκειμένου να διαχειριστεί τη δημοσιότητα της οικογένειας του.

Για την Γιορτή του Πατέρα, το 2012, ο Ρονάν έγραψε ένα ειρωνικό  tweet: «Χρόνια πολλά στους πατέρες. Η, όπως λέμε στην οικογένειά μου, Χρόνια πολλά στους θετούς αδελφούς». Η Μία Φάροου, εθισμένη επίσης στο Twitter, επικρότησε: « Boum!».

Το διαζύγιο της Μία Φάροου από τον Γούντι Άλεν ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ