Μάσκαρα η λατρεμένη: 3 εξαιρετικές στην ελληνική αγορά από 3 έως 25 €

Γιατί και η ομορφιά "από τα μάτια πιάνεται"

Ένα πολύ βασικό καλλυντικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ, είναι η μάσκαρα. Δίνει ένταση στο βλέμμα και χωρίς αυτή οποιοδήποτε μακιγιάζ όσο προσεγμένο κι αν είναι, χάνει την προσωπικότητα του.

Οι άτονες πεσμένες βλεφαρίδες, στερούν από το μακιγιάζ τη λεπτομέρεια που χρειάζεται για να είναι τέλειο. Εξάλλου είναι γνωστό πως μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες "δεν κάνουν βήμα" χωρίς την λατρεμένη μάσκαρα, καθώς στηρίζουν μεγάλο μέρος της γοητείας τους στο σαγηνευτικό τους βλέμμα.

Η μάσκαρα είναι το απαραίτητο καλλυντικό για να κλέβουμε την παράσταση κοιτώντας τους άλλους στα μάτια. Βρήκαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τις τρεις καλύτερες μάσκαρες της ελληνικής αγοράς που οι τιμές τους ξεκινούν από 3 και φτάνουν στα 25 ευρώ.

1. Maybelline Volum' Express Lift-Up Black

Όπως όλες οι μάσκαρες της Maybelline υπόσχεται έντονες μεγάλες βλεφαρίδες με δύναμη , και τηρεί τις υποσχέσεις της. Επίσης δίνει σωστό σχήμα στις βλεφαρίδες. Η τιμή της ξεκινάει από 3,64 ευρώ.

Lancome Hypnose Doll Eyes Waterproof 02 Brown

Με ειδικό βουρτσάκι υπόσχεται τέλειο σχήμα και όγκο στις βλεφαρίδες για βλέμμα που... υπνωτίζει.Η τιμή της ξεκινάει από 25, 88 ευρώ.

Dior Diorshow Mascara 090 Black

Με ειδική φόρμουλα και μικροφίλτρα, υπόσχεται τέλειες βλεφαρίδες με μεγάλο μήκος και με το ειδικό βουρτσάκι της υπόσχεται το σωστό όγκο και το τέλειο σχήμα για "3D βλεφαρίδες". Η τιμή της ξεκινάει από 26,93 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ