"Μαμά σου έχω μια έκπληξη": Δεν θα πιστεύετε τι κρατούσε στα χέρια του αυτό το μωράκι την στιγμή που γεννήθηκε! (ΦΩΤΟ)

Προς μεγάλη έκπληξη των γιατρών και της μητέρας που έμειναν άφωνοι όταν το αντίκρισαν 

 Αυτό θα πει "φίλος των μεθόδων αντισύλληψης από κούνια"...... Αυτό που συνέβη σε νοσοκομείο της Αλαμπάμα δεν έχει ξαναγίνει! Το νεογέννητο μωράκι ήρθε στον κόσμο κρατώντας στο χέρι του ένα σπιράλ!

Η μητέρα του η Lucy Hellein  Τyler,που είχε ήδη δύο παιδιά μην επιθυμώντας να κάνει τρίτο, ακολουθούσε μεθόδους αντισύλληψης. Έτσι όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ένιωσε μεγάλη έκπληξη.

Η έκπληξη της όμως επρόκειτο να γίνει ακόμα μεγαλύτερη την στιγμή που γέννησε. Ο μικρός Dexter Tyler γεννήθηκε με καισαιρική τομή. Η γιατρός και η μητέρα του, η Lucy Hellein Tyler, έμειναν άφωνες, όταν είδαν ότι το νεογέννητο μωρό κρατούσε σφιχτά στο χέρι του ένα σπιράλ!

The ironic photo of Dexter Tyler clutching his mother's hormonal coil, designed to stop her from getting pregnant, has been shared more than 71,000 times on Facebook

Το σπιράλ είχε μετακινηθεί μέσα στη μήτρα της μητέρας και γι' αυτό επήλθε η σύλληψη. Το σπιράλ κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν δίπλα στον πλακούντα και έτσι βρέθηκε στα χέρια του μικρού Dexter.

Όσο για την μητέρα παρότι δεν επιθυμούσε τρίτο παιδί δηλώνει πανευτυχής για το τρίτο μωρό της. Η ίδια είπε στη Metro: «Ήταν σίγουρα γραφτό να γεννηθεί ο Dexter. Παρ’όλο που δεν το είχαμε σχεδιάσει, η οικογένεια μου κι εγώ αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι». "Είχα κάνει εισαγωγή του σπιράλ τον Αύγουστο. Ήταν το τρίτο που έβαζα. Τα άλλα δύο δούλεψαν θαυμάσια. Έμαθα ότι είμαι έγκυος τον Δεκέμβριο και φοβόμουν να το παραδεχθώ εξαιτίας του σπιράλ", πρόσθεσε.

Η φωτογραφία του μικρού Dexter, που κρατάει στο χέρι του το σπιράλ, πήρε πάνω από 72000 share, στο facebook. Την φωτογραφία την δημοσίευσε η μητέρα του αμέσως μετά τη γέννηση του και έγινε viral.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ