Απλά και ελληνικά!

Απόγευμα Σαββάτου στο Ζούμπερι. Αποκαλόκαιρο. Κλείνω τα μάτια στο ανείπωτο κίτς των στοιχισμένων στη σειρά τραπεζο-ταβερνο-καρεκλο-ομπρελομάγαζων και εστιάζω στη θέα προς την Εύβοια και στα εκπληκτικά ψαράκια, μαρίδα, μπαρμπουνάκια και σαρδέλα ψητά με ντοματούλα (όπως μας έμαθε να τη λέμε ο Ηλίας Μαμαλάκης) στα καλύτερα.

Απόγευμα Σαββάτου στο Ζούμπερι. Αποκαλόκαιρο. Κλείνω τα μάτια στο ανείπωτο κίτς των στοιχισμένων στη σειρά τραπεζο-ταβερνο-καρεκλο-ομπρελομάγαζων και εστιάζω στη θέα προς την Εύβοια και στα εκπληκτικά ψαράκια, μαρίδα, μπαρμπουνάκια και σαρδέλα ψητά με ντοματούλα (όπως μας έμαθε να τη λέμε ο Ηλίας Μαμαλάκης) στα καλύτερα.



Κοράλι το μαγαζί. Κουζίνα άψογη. Λογαριασμός της εποχής των παχέων αγελάδων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ