Σάλος στη Βενετία ! Πλήρωσαν 1100 ευρώ για 4 μπριζόλες ένα πιάτο θαλασσινά και κρασί !!!!

Ο δήμαρχος της Βενετίας λέει ότι θα διερευνήσει το γεγονός

Πήγαν για φαγητό και βγήκαν.... άφραγκοι.. τέσσερις Ιάπωνες φοιτητές στην Βενετία. Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι θα διερευνήσει την φερόμενη υπόθεση αισχροκέρδειας σύμφωνα με την οποία οι Ιάπωνες φοιτητές κλήθηκαν να πληρώσουν 1100 ευρώ σε εστιατόριο κοντά στην Πλατεία Σαν Μάρκο, για ένα πιάτο με τηγανητά ψάρια, τέσσερις μπριζόλες, ένα  μπουκάλι μεταλλικό νερό και ένα μπουκάλι κρασί.

Ο Luigi Brugnaro δήλωσε ότι αν αποδειχθεί το "επαίσχυντο" επεισόδιο τότε οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου θα διωχθούν.

"Θα εξετάσουμε διεξοδικά αυτό το επεισόδιο και θα ελέγξουμε αν η καταγγελία είναι βάσιμη", γράφει ο κ. Brugnaro στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το επαίσχυντο επεισόδιο, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε υπέρ της δικαιοσύνης», ανέφερε ο δήμαρχος. 

Σύμφωνα με την Telegraph, η Η υπόθεση ήρθε στο φως την Κυριακή, όταν δημοσιεύθηκε ότι οι τέσσερις Ιάπωνες τουρίστες είχαν κάνει μια επίσημη καταγγελία αφού έφυγαν από τη Βενετία και επέστρεψαν στη Μπολόνια, όπου σπουδάζουν.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί συμφώνησαν να πληρώσουν τον λογαριασμό αντί να διαμαρτυρηθούν επί τόπου. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου το οποίο δεν κατονομάζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν απάντησε σε κανένα τηλεφώνημα σήμερα Δευτέρα, αλλά την Κυριακή όταν έγινε γνωστό το επεισόδιο, δήλωσε: «Δεν θυμάμαι να έχω προβλήματα με τους Ιάπωνες πελάτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο εστιατόριο στην πλατεία του Σαν Μάρκο δέχεται καταγγελία για αισχροκέρδεια. Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο που μας πέρασε μια οικογένεια Κινέζων, κατήγγειλε ότι πλήρωσε 526 ευρώ για το μεσημεριανό της γεύμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ