Επιτέλους όλες οι αδελφές Καρντάσιαν μαζί & προπάντων κομψές- H νέα καμπάνια Calvin Klein σκίζει (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη οικογένεια πρωταγωνιστεί σε μια υπέροχη καμπάνια με concept το "αμερικάνικο όνειρο"

Καθώς ο Raf Simons της Calvin Klein συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ιδέα του "Αμερικάνικου ονείρου", είναι παραπάνω από εξηγήσιμο γιατί επέλεξε μια από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες οικογένειες της Αμερικής για την νέα καμπάνια της εταιρείας: Τις αδερφές Καρντάσιαν.

«Η οικογένεια είναι τα πάντα», δηλώνει η Kιμ Καρντάσιαν και συμπληρώνει: «Οταν κάνουμε όλες μαζί κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει πολλά». Το "κάτι ιδιαίτερο" στο οποίο αναφέρεται, εμφανίζεται στις τελευταίες παγκόσμιες καμπάνιες της Calvin Klein Jeans και της Calvin Klein underwear.  H Κιμ μαζί με τις αδερφές της Κλόε Καρντάσιαν,  Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κάιλι Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες και φωτογραφίζονται όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί.

 

 

Ήμασταν όλες μαζί σε ένα ομαδικό concept και πρέπει να πούμε πόσο τυχερές είμαστε να το κάνουμε όλες μαζί και ότι αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα μας", προσθέτει η Κιμ σύμφωνα με τη Vogue. 

Αυτή η αίσθηση της περιπέτειας και της ενότητας ήταν στο επίκεντρο της καμπάνιας.  Τη φωτογράφιση έκανε ο Willy Vanderperre, σε μια μυστική τοποθεσία στο Λος Άντζελες. Στις φωτογραφίες όλες τις αδελφές μαζί σε έναν αχυρώνα, ξαπλωμένες στο κλασικό αμερικάνικο κιλτ σε λευκά και κόκκινα χρώματα. 

 

 

Ως αδελφές, μιλάμε η μια στην άλλη όλη την ώρα», δηλώνει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν . "Είμαστε σίγουρα μια σύγχρονη οικογένεια, και ο Calvin Klein ενσαρκώνει  την ιδέα του Αμερικάνικου όνειρου ." Συμπληρώνει.

 

 

Η νέα συλλογή που λανσάρει ο οίκος έχει 90s αισθητική. Οι αδελφές αγαπούν ιδιαίτερα τα κομμάτια για την άνεση και τα χρώματά τους. Η Kendall πρωταγωνίστησε στην καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein το 2016 μαζί με τον Justin Bieber (όπως επίσης στην Calvin Klein Jeans το 2015).

Οι αδερφές Καρντάσιαν δηλώνουν ενθουσιασμένες με την κομψότητα και την άνεση των εσωρούχων της Calvin Klein. "Είναι τόσο άνετα που τα φοράμε συνέχεια" δηλώνει η Κάιλι και η Κένταλ συμπληρώνει: "Τα έχω σε κάθε χρώμα."

 

 

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής είναι ένα τζην παντελόνι που κοστίζει 168 δολάρια.

 

 

Η Κλόε η οποία είναι έγκυος ελπίζει ότι η νέα εκστρατεία θα καταγράψει τελικά την αυθεντική δυναμική της οικογένειας. "Ο δεσμός που μοιραζόμαστε είναι μοναδικός", λέει. "Παρόλο που καμιά φορά επικρίνουμε  ο ένας τον άλλον σαν κανονικά αδέλφια,  στην πραγματικότητα είμαστε ο ένας ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του άλλου. . . Θέλω οι άνθρωποι να δουν την ενότητα, την πίστη και τη δύναμη. Είμαστε ένα μίγμα όλων, και πιστεύω ότι η οικογένεια είναι το απόλυτο αμερικανικό όνειρο. "

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ