Η Κέιτ Μίντλετον θέλει να γεννήσει το τρίτο της παιδί στο σπίτι για να αποφύγει το "χάος" των παπαράτσι (ΦΩΤΟ)

Δεν θέλει να ξαναζήσει αυτό που έγινε στις δύο προηγούμενες γέννες

Η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για τρίτη φορά και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να γεννήσει το τρίτο της παιδί στο σπίτι για να αποφύγει το "χάος" που έζησε στις δύο προηγούμενες γέννες.

Η  Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, σύμφωνα με πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια θέλει να γεννήσει στο παλάτι του Κένσιγκτον για να αποφύγει το κυνηγητό των παπαράτσι και τα πλήθη του κόσμου που μαζεύονταν έξω από το νοσοκομείο.

Μια θάλασσα φωτογράφων έξω από το νοσοκομείο περίμενε να φωτογραφήσει την Κέιτ και τον Τζωρτζ- Φωτο PA

Σύμφωνα με την Express, πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια δήλωσε: "Η Κέιτ θέλει να γεννήσει στο παλάτι ". "Το συζήτησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και είναι σύμφωνος με την απόφαση της". Συμπλήρωσε η πηγή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο παλάτι, και οι δύο συμφωνούν ότι η γέννηση του τρίτου παιδιού στο σπίτι, θα είναι κάτι πολύ ωραίο για την οικογένεια , ειδικά για τα άλλα δύο παιδιά τους τον Τζώρτζ και την Σάρλοτ.

Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον νεογένητο Τζωρτζ- Φώτο WireImage

"Πάνω από όλα συμφωνούν και οι δύο ότι η γέννα στο σπίτι θα τους σώσει από την καθημερινή εισβολή των φωτογράφων στο νοσοκομείο", είπε η πηγή. "Δεν νομίζουν ότι αυτό είναι σωστό για τις άλλες μητέρες που βρίσκονται στο νοσοκομείο και για τους συγγενείς τους που τις επισκέπτονται", συμπλήρωσε.

Φανς της βασιλικής οικογένειας έξω από το νοσοκομείο - Φώτο PA

Η Κέιτ που περιμένει το νέο της μωρό τον Απρίλιο γέννησε τον Τζωρτζ τον Ιούλιο του 2013 και την Σάρλοτ τον Μάιο του 2015 στο νοσοκομείο Lindo Wing of St Mary’s , εκεί που γεννήθηκαν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Πριν από αυτό όμως η βασιλική οικογένεια έχει μεγάλη ιστορία γεννήσεων στο σπίτι. Η βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στο σπίτι των γονιών της στο Λονδίνο στην οδό Bruton. Όλοι οι γιοι της, ο Charles, ο Andrew και ο Edward γεννήθηκαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η πριγκίπισσα Άννα γεννήθηκε στο Clarence House, που τώρα φιλοξενεί τον Charles και την Camilla.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ