Αυτοί οι 5 Άγγλοι παππούδες λήστεψαν ανήμερα του Πάσχα με υδραυλικές αντλίες το Χάτον Γκάρντεν - Ο μεγαλύτερος 78!

Αν έχεις τύχη και... κότσια, διάβαινε!

Kοσμήματα, χρυσό και μετρητά κατόρθωσαν να αποσπάσουν οι... "γερόλυκοι" σε μια ληστεία βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία!

Η παράξενη συμμορία αποτελείται από τον 77χρονο John ‘Kenny’ Collins, τον 69χρονο Terry Perkins, τον 78χρονο Brian ‘The Guv’nor’ Reader, τον 62χρονο Daniel Jones και τον 60χρονος Carl Wood και εισέβαλε με... επιτυχία στην αίθουσα χρηματοκιβωτίου της εταιρείας Hatton Garden Safety Deposit Ltd.

 

 

Μέχρι και σήμερα, ωστόσο, άφαντος παραμένει ο "εγκέφαλος" της συμμορίας, Basil.

Όπως μας πληροφορεί την Independent, στις 2 Απριλίου του 2015 την αργία του καθολικού Πάσχα, ο φερόμενος ως Basil μπήκε πρώτος παραβιάζοντας τις πόρτες με άνεση και γνωρίζοντας κωδικούς. Άνοιξε την έξοδο κινδύνου για τους συνεργούς του που περίμεναν απέξω και εκείνοι, με τη βοήθεια μας υδραυλικής αντλίας, άνοιξαν περισσότερες από 70 θυρίδες ασφαλείας.

Οι δαιμόνιοι ληστές, που ήταν ντυμένοι με στολές καθαριστών, κουβάλησαν διαμάντια και αντικείμενα αξίας μέσα σε κάδους απορριμάτων μέσα από το φρεάτιο του ασανσέρ. Κάτι πήγε όμως στραβά και χτύπησε ο συναγερμός. Εϊχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε σημαντικά λάθη των μελών της συμμορίας να οδηγήσουν τελικά στη σύλληψή σχεδόν όλων των μελών της συμμορίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ