Εκπληκτικοί συνδυασμοί για να φορέσετε μπότες ιππασίας & να είστε πάντα κομψή

Οι μπότες ιππασίας είναι ένα από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα είδη παπουτσιών που μπορούν να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα ρούχα.

 

Δείτε παρακάτω μερικούς υπέροχους τρόπους για να φορέσετε τις μπότες ιππασίας και δημιουργήστε απλά, business και άκρως θηλυκά σύνολα,  σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Ντυσίματα με μπότες ιππασίας και κολάν:
Ένας από τους προτιμότερους συνδυασμούς με μπότες ιππασίας είναι το κολάν. Φορέστε λοιπόν όποιο χρώμα κολάν επιθυμείτε μέσα από τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και δημιουργήστε εκπληκτικά καθημερινά σύνολα. Από πάνω μπορείτε να φορέσετε ένα πουκάμισο, ένα πουλόβερ ή ένα απλό μπλουζάκι. Πρόκειται για ένα ντύσιμο ιδανικό για τις βόλτες, τα ψώνια ή τη δουλειά.

Κολάν ιππασίας με τις αντίστοιχες μπότες:
Το κολάν ιππασίας είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πρόκειται για το εφαρμοστό – ελαστικό παντελόνι με εσωτερικά μπαλώματα στο σημείο του γονάτου που μπορεί να φορεθεί από πρωί μέχρι βράδυ. Συνδυάστε το με μπότες ιππασίας και δημιουργήστε εκπληκτικά ντυσίματα. Ιδανικό πανωφόρι πάνω από ένα κολάν τέτοιου τύπου είναι το σακάκι. Κάνει το σύνολο αμέσως πιο κομψό και εντυπωσιακό. Ωστόσο, μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα φουσκωτό μπουφάν για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, κάνοντας υπέροχα sporty outfit.

Συνδυασμοί με jean και μπότες ιππασίας:
Το jean είναι ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που λατρεύουν οι γυναίκες. Το φορούν από το πρωί ως το βράδυ και μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά ντυσίματα. Αν μάλιστα συνδυαστεί με μπότες ιππασίας, το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό. Επιλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι φλατ μπότες ιππασίας ή και με τακούνι αν το επιθυμείτε, φορέστε τις με το jean και ένα πουκάμισο και κλέψτε τις εντυπώσεις. Από πάνω μπορείτε να φορέσετε ένα chic μεσάτο σακάκι, ένα παλτό σε ίσια γραμμή ή μια ζακέτα.

Παντελόνι φορώντας μπότες μέχρι το γόνατο:
Ενδιαφέροντες συνδυασμοί με μπότες τύπου ιππασίας είναι και αυτοί με τα εφαρμοστά παντελόνια σε διάφορα χρώματα. Μπορούν να φορεθούν μέσα από τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και να δημιουργήσουν υπέροχα ντυσίματα για όλες τις ώρες. Συνδυάστε τις μπότες και το παντελόνι με ένα πουκάμισο, ένα πουλόβερ ή ένα μπλουζάκι της αρεσκείας σας και είστε έτοιμη. Φτιάξτε έτσι καθημερινά, κομψά ή street style σύνολα που θα σας κάνουν να τραβήξετε τα βλέμματα. Ένα φουλάρι, μαντήλι, πασμίνα ή κασκόλ μπορεί να απογειώσει το σύνολο και να του δώσει άλλον αέρα.

Φόρεμα με μπότες ιππασίας:
Ποιος είπε πως οι μπότες ιππασίας δεν μπορούν να φορεθούν με φόρεμα; Οι παρακάτω υπέροχοι συνδυασμοί φορέματος με μπότες μέχρι το γόνατο θα σας το αποδείξουν. Επιλέξτε ένα μίνι φόρεμα ή μέχρι το γόνατο και όχι κάποιο πιο μακρύ που θα καλύπτει την μπότα ιππασίας. Ιδανικοί συνδυασμοί με τις μπότες αυτού του τύπου δημιουργούν τα πλεκτά φορέματα, τα πουκαμισοφορέματα (shirt dress) και τα boho style dresses, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν και με τα υπόλοιπα στυλ φορεμάτων.

Μπότες ιππασίας με φούστα:
Όπως με τα φορέματα, έτσι και οι συνδυασμοί με φούστα και μπότες είναι άκρως εντυπωσιακοί και θηλυκοί. Το μήκος της φούστας δεν πρέπει να φτάνει κάτω από το γόνατο, διότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ ταιριαστό. Επιλέξτε λοιπόν μια φούστα οποιουδήποτε στυλ (pencil, full skirt, καμπαρντινέ κλπ), συνδυάστε τη με ένα υπέροχο μπλουζάκι, ένα πουκάμισο ή ένα πουλόβερ και δημιουργήστε υπέροχα ντυσίματα με μπότες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ