Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται! Η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον χαίρονται την αγάπη τους σε παραλία του Μεξικό (ΦΩΤΟ)

Πιο αγαπημένοι και λαμπεροί από ποτέ

Πιο σέξι , πιο λαμπερή και πιο ερωτευμένη από ποτέ η Γκουέν Στεφάνι βολτάρει στην παραλία Playa del Carmen στο Μεξικό με "καυτό outfit" που αποκαλύπτει το αψεγάδιαστο σώμα της.

Η 48χρονη τραγουδίστρια με bohemian, στυλ φορούσε μόνο τα απαραίτητα.... δηλαδή ένα μικρό άσπρο μπικίνι, μία μακριά πλεκτή φούστα- δίχτυ με κρόσια δεμένη όσο πρέπει χαμηλά για να αποκαλύπτει τους τέλειους κοιλιακούς , και μια μακριά ανοιχτή πλεχτή ζακέτα.

Αυτό όμως που πραγματικά την έκανε πιο όμορφη από ποτέ ήταν ότι έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο, Μπλέικ Σέλτον που πρόσφατα ανακηρύχθηκε  από το περιοδικό People, "ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς." (και διακωμόδησε τον τίτλο του δεόντως).

Ο  Μπλέικ Σέλτον φορούσε navy βερμούδα και t-shirt, και Croc παπούτσια. Η Γκουέν σε κάθε ευκαιρία τονίζει πόσο άλλαξε τη ζωή της, ο Μπλέικ, και πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι. Μαζί με το ζευγάρι στην παραλία ήταν κι ο φίλος του Μπλέικ επίσης τραγουδιστής Luke Bryan, ο οποίος αστειευόταν με το ζευγάρι.

Πιο χαλαροί , πιο λαμπεροί και πιο όμορφοι από ποτέ η Γκουέν και ο Μπλέικ, δεν χρειάζεται να "δηλώνουν" ερωτευμένοι... Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ