Vanity Fair: Το photoshop τα έκανε μαντάρα: Η Όπρα Γουίνφρεϊ με 3 χέρια - Η Ρις Γουίδερσπουν με 3 πόδια

Το Vanity Fair ετοιμαζόταν για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα και μια από τις πιο glamorous φωτογραφίσεις του 2018.

Το περιοδικό γιορτάζοντας τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του αποφάσισε να φωτογραφίσει μαζί τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από γοητευτικούς και A-list ηθοποιούς, όπως ο Τομ Χανκς, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο. Ολοι τους πόζαραν στο φακό της γνωστής φωτογράφου Αν Λίμποβιτς και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. 

Ωστόσο, κατέληξε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα fail στην ιστορία του photoshop, που έχει κάνει ποτέ ένα, τέτοιας εμβέλειας, περιοδικό. 

Τα λάθη δύο και βγάζουν μάτι. 
 

Η Οπρα με... τρία χέρια 

Σε μια από τις φωτογραφίες η Οπρα Γουίνφρεϊ εμφανίζεται καθισμένη σε μια καρέκλα. Στο μπράτσο κάθεται η Ρις Γουίδερσπουν. Η Οπρα αγκαλιάζει την Ρις, φαίνεται το χέρι της στη μέση της Ρις δηλαδή, αλλά.... εμφανίζεται και ένα τρίτο χέρι ανάμεσά τους! 

 

Η Ρις Γουίδερσπουν με τα τρία πόδια

Και οι γκάφες του photoshop δεν σταμάτησαν εκεί. 

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Ρις Γουίδερσπουν την οποία αγκάλιαζε η Οπρα Γουίνφρι με τα τρία χέρια, εμφανίζεται να έχει... τρία πόδια! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ