Μόλις 20€ είναι αρκετά για να αλλάξει ο χώρος σας! Υπέροχες προτάσεις από τον αγαπημένο μας Σπύρο Σούλη

Η ανανέωση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο & το... spirossoulis.com τον έχει!

"Μερικές φορές τα μικρότερα πράγματα είναι εκείνα που φέρνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές", αναφέρει ο Σπύρος Σούλης

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Πού τσεκάρετε τα μαλλιά σας προτού βγείτε από το σπίτι; Σε ποιο σημείο αφήνετε τα κλειδιά σας όταν επιστρέφετε σε αυτό; Η απάντηση είναι στην είσοδο! Κάντε λοιπόν την είσοδο του σπιτιού σας πιο όμορφη και στιλάτη εμπλουτίζοντάς την με έναν μεγάλο καθρέφτη. Μαζί με την όψη της, θα αλλάξει και η διαθεσή σας... εγγυημένα!

Πηγαίνετε με την παλιά ώρα.

Για να ανανεωθείτε και να είστε… Άγγλοι στα ραντεβού σας αλλά και για να δώσετε μια ρουστίκ νότα στο σπίτι σας, κρεμάστε ένα vintage ρολόι τοίχου στο καθιστικό ή την κουζίνα σας.

Φυτο-ζωήστε

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση, για να δώσετε νέα πνοή και αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας. Αρκεί ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια για να σας φτιάξει η διάθεση και να δώσετε χρώμα στο χώρο σας.

Σαπούνι στο σαπούνι

Όπως είπαμε παραπάνω: οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά—ειδικά στους μικρούς χώρους του σπιτιού σας, όπως είναι το μπάνιο σας. Δεν μας πιστεύετε; Αρκεί να αλλάξετε το δοχείο για το σαπούνι σας για να πειστείτε για τα λεγόμενά μας.

Καλωδιακό χάος

Υπολογιστές, φορτιστές τηλεφώνων, τηλεοράσεις: Όλα υπάρχουν για να διευκολύνουν και να οργανώνουν τη ζωή μας, όχι να την κάνουν πιο ακατάστατη! Από τους ειδικούς σωλήνες μέχρι τους διαχειριστές καλωδίων με κλιπ, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε τα καλώδιά σας σε τάξη.

Ο Κάπτεν Χουκ

Ποιο ήταν το χαρακτηριστικό του διάσημου πειρατή; Μα φυσικά ο γάντζος που είχε αντί για χέρι! Εμείς σας προτείνουμε να εμπνευστείτε από το παράδειγμά του και να χαρίσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο και στιλ στο σπίτι σας τοποθετώντας διακοσμητικούς γάντζους στην είσοδο, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό σας. Κι αυτό γιατί αποτελούν μια οικονομική και όμορφη εναλλακτική στη θέση των κλασικών μέσων αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε τους, λοιπόν, για να κρεμάσετε από αυτούς αξεσουάρ, ρούχα, κουβέρτες, ριχτάρια, τους πίνακες, κ.ά.

Τηλεδιαχείριση

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε τα κοντρόλ της τηλεόρασης, του air-condition, του αποκωδικοποιητή, κ.ό.κ; Αν τα αποθηκεύσετε σε ένα όμορφο κουτί τότε και το πρόβλημά σας θα λυθεί και θα φέρετε αέρα ανανέωσης στο χώρο σας!

Όμορφη βιβλιοθήκη

Αν δεν θέλετε λόγω χρημάτων να βάλετε ταπετσαρία σε μεγάλο μέρος του σαλονιού σας μπορείτε να περιοριστείτε στη βιβλιοθήκη σας. Βάλτε ταπετσαρία στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης σας και θα νιώσετε αμέσως ότι ανανεώθηκε ολόκληρο το σαλόνι σας.

Δώστε λάμψη στον χώρο

Δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να βάλετε φωτάκια στο σπίτι σας. Δώστε του λάμψη και περισσότερο φως γεμίζοντας 2-3 μεγάλα βάζα με φωτάκια τα οποία θα βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού. Ο χώρος σας αμέσως θα δείξει πιο φωτεινός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ