Η αγαπημένη μας διεθνής καλλιτέχνης Vassy, live από Σικάγο και Νέα Υόρκη : Δείτε τα links & απολαύστε την (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διεθνής ερμηνεύτρια με τις σπουδαίες συνεργασίες συνεχίζει να κατακτά την παγκόσμια μουσική σκηνή

Η διάσημη στο διεθνές μουσικό στερέωμα και αγαπημένη μας Vassy ή αλλιώς Βασιλική Καραγιώργου, συνεχίζει με τα υπέροχα τραγούδια της και την άψογη σκηνική της παρουσία να κατακτά τον κόσμο.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια που "τρελαίνει' το youtube κάθε φορά που αναρτά ένα καινούργιο τραγούδι, μετρά συνεργασίες με κορυφαίους dj της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως ο Tiesto, ο David Guetta και ο Afrojack, ενώ τραγούδια της έχουν ντύσει σποτ των Victoria’s Secret.

Το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο "Lost", "έσπασε ταμεία" . Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2017 και ήδη μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο youtube.

Σήμερα Σάββατο η αγαπημένη μας Vassy θα εμφανιστεί στο Central Lounge στη Νέα Υόρκη σε μία σπέσιαλ παράσταση πριν τα βραβεία Grammy.

Η Vassy, είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στα διεθνή ΜΜΕ, που της κάνουν μεγάλα αφιερώματα συχνά.

Ένα από αυτά ήταν αυτό στο κανάλι  WGN TV που αναμετέδωσε ζωντανά τη μεγάλη συναυλία της στο Σικάγο.

Και η αεικίνητη και δημιουργική μας Vassy συνεχίζει απτόητη: Στις 20 Φεβρουαρίου θα εμφανιστεί σε μια μεγάλη παράσταση στο Hotel Cafe στο Λος Άντζελες για να γιορτάσει τα γενέθλια της.

Η Vassy με καταγωγή από τα Γρεβενά από την πλευρά της μητέρας της και από την Κοζάνη από την πλευρά του πατέρα της, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, σήμερα ακολουθεί μία εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο ως τραγουδίστρια, στιχουργός και μουσική παραγωγός

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 27/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ