Good News: Ο Νίκος Κακλαμανάκης στα 49 του δαμάζει τα κύματα της Κρήτης & εντυπωσιάζει (ΦΩΤΟ)

Ο γιος του ανέμου παλεύει με τεράστια κύματα σαν αυτά της Χαβάης

Αντιμέτωπος με τεράστια κύματα σαν αυτά της Χαβάης βρέθηκε στην Κρήτη ο "γιος του ανέμου", Νίκος Κακλαμανάκης.

Μπορεί να πέρασαν κιόλας 22 χρόνια από το 1996 , όταν ο Νίκος Κακλαμανάκης  κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, στους ολυμπιακούς της Ατλάντα, αλλά ο 49χρονος σήμερα αθλητής δεν σταματά να αναμετριέται με τα κύματα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook, τη θάλασσα δεν τη φοβάται , τη σέβεται.

Με την ιστιοσανίδα του "στάθηκε όρθιος" παρά τα θεόρατα κύματα που σχηματίστηκαν σε παραλία της Κρήτης λόγω των δυνατών ανέμων που πλήττουν τον νομό.

Ο φωτογράφος Κυριάκος Μαράκης, δημιούργησε  εκπληκτικές εικόνες παρακολουθώντας τον Νίκο Κακλαμανάκη να παλεύει με θεόρατα κύματα στα δυτικά παράλια της Κρήτης,

Όπως παρατηρείτε στις εικόνες τα κύματα που δάμασε αυτή τη φορά ο γιος του ανέμου που δεν σταματά να προπονείται δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά της Χαβάης ή της Αυστραλίας.

Η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη στο facebook

 

ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: «Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι». Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κύματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο «εδώ και τώρα», εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια «φυσιολογική» ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!

* Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μαράκη για τις φωτογραφίες στην Κρήτη

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο Made in Greecenews στις 27/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ