Βίντεο : Βλέπει την άρρωστη μητέρα της από κρυφή κάμερα να την χαστουκίζει η γυναίκα που την προσέχει

Ήταν η πιο σοκαριστική στιγμή στη ζωή της

Σοκ έπαθε η  Τζίνα Όουεν όταν είδε από κρυφή κάμερα την 46χρονη νοσοκόμα Στέισυ Τζώρτζ, να χαστουκίζει την 78χρονη μητέρα της, που πάσχει από άνια.

Στο βίντεο η ανεκδιήγητη νοσοκόμα φαίνεται να χαστουκίζει την 78χρονη Σαμπίνα Μάρσντεν, μητέρα της Τζίνα, να της τραβάει την κουβέρτα από τα πόδια της και να της φωνάζει. Η αδερφή της Τζίνα, Μάντι,  είχε φύγει από το σπίτι μόλις 10 λεπτά πριν.

Η Τζίνα Όουεν, 46 ετών παρακολούθησε με φρίκη την αποτρόπαια σκηνή που συνέβη  στο σπίτι της στο Κέτερινγκ του Νόρθαμπτονσαϊρ, από το γραφείο της , την ώρα που έδειχνε σε έναν πελάτη τις δυνατότητες της συγκεκριμένης κρυφής κάμερας.

Μόλις είδε το συνταρακτικό περιστατικό έτρεξε στο σπίτι της και είπε στην νοσοκόμα: "Στέισυ πρέπει να σας ζητήσω να φύγετε. Σε αυτό το σπίτι υπάρχει κρυφή κάμερα και είδα τι κάνατε στη μητέρα μου".

Η θρασύτατη νοσοκόμα άκουγε ατάραχη τις παραταρήσεις συνεχίζοντας να τρώει το γλυκό της. Και σαν να μην έφτανε αυτό στην αστυνομία του Νόρθαμπτονσαϊρ, δήλωσε: "Ήταν μόνο ένα χαστούκι . Δεν θα μου πάρουν και το κεφάλι γι' αυτό".

Η Στέισυ Τζώρτζ απάντησε στις παρατηρήσεις της Τζίνα Όουεν με παροιμειώδη "ψυχραιμία" : "Δεν ήθελα να σας ανησυχήσω λυπάμαι". Η Τζίνα Όουεν απέλυσε την θρασύτατη νοσοκόμα και έκανε αναφορά στην αστυνομία η οποία ερευνά τον φάκελο της Τζώρτζ για παρόμοια περιστατικά.

«Παρακολούθησα την επίθεση ζωντανά στο τηλέφωνο μου από την εργασία μου. Ήμουν εξοργισμένη. Αυτό που είδα  ήταν απλά φρικτό. Η μαμά μου είναι ένα υπέροχο άτομο και αξίζει πολύ καλύτερα από αυτό. Έζησε μέσα στην κόλαση." δήλωσε η Τζίνα Όουεν για το περιστατικό στην αστυνομία σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Τζίνα και η αδερφή της ανησυχούν και ερευνούν το ενδεχόμενο η μητέρα τους να έχει πέσει κι άλλες φορές θύμα κακοποίησης από τις νοσοκόμες που την πρόσεχαν. "Την παρατηρούσαμε κάποιες φορές να είναι νευρική και να ξύνει τα πόδια της με αγωνία, αλλά νομίζαμε ότι αυτό οφείλεται στην άνοια" δήλωσαν.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ