Συγκινητική έκκληση βοήθειας από τον Γιώργο Μαυρίδη για τον μικρό Αλέξανδρο που ταξιδεύει στην Αμερική για την ελπίδα...

Το μικρό αγοράκι ξεκίνησε το ταξίδι για να γίνει καλά και να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει με την ασθένεια που αντιμετωπίζει!

O μικρός Αλέξανδρος Μελισσινος από την Κοζάνη διαγνώσθηκε με οστεοσάρκωμα μετά από κάταγμα που υπέστη σε ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης και στις 30 Ιανουαρίου θα εισαχθεί στο εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον MD ANDERSON.

Σαν επιθυμία πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ είχε να από κοντά τον αγαπημένο παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη. Ο πρώην παίκτης του Nomada βεβαίως και δέχθηκε με χαρά να συναντήσει τον Αλέξανδρο και ο δεύτερος δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εδώ και ένα μήνα έχει αρχίσει ο γολγοθάς της οικογένειας του Αλέξανδρου και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου τα 2/3 των χρημάτων μέσα από την αμέριστη πρόσφορα του απλού κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί αγγίζει τις 700.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί η επέμβαση, η νοσηλεία και οι θεραπείες του.

Η οικογένεια έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την μεγάλη κινητοποίηση των ανθρώπων από την περιοχή της Κοζάνης αλλά και απ΄όλο τον κόσμο, που συνδράμει οικονομικά καθώς το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία είναι είναι υπέρογκο...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ