Ζευγάρια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης… Υπάρχει λύση;

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Μια γυναίκα είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, φωνάζει, ωρύεται, και ο σύζυγος της διαβάζει εφημερίδα ή συνεχίζει να βλέπει τηλεόραση.

Είναι μια εικόνα που τη συναντάς εύκολα σε μια οικογένεια. Μια εικόνα που τη συναντάς συνήθως μετά από μια δύσκολη μέρα. Δεν είναι δύσκολο μετά από μια ημέρα γεμάτη ένταση να χάσει η μάνα, η σύζυγος, η εργαζόμενη γυναίκα, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος, την ψυχραιμία της και να αρχίσει να γκρινιάζει…

Άνδρες …σε εσάς μιλάω…Η περιφρόνηση κάτι τέτοιες ώρες είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε… Εκείνη τη στιγμή που η γυναίκα σας είναι σε ένταση 99% της ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και καμιά φορά μπορεί και να «ανοίξει κάποιο κεφάλι….».

Το συμπέρασμα λοιπόν για μια ακόμα φορά είναι οτι μια σχέση, ένας γάμος ή μια συμβίωση για να προχωρούν με ηρεμία και ευτυχία πρέπει να βασίζονται στη σωστή επικοινωνία.

Μόνο όταν ένα ζευγάρι έχει καλή επικοινωνία καταφέρνει να αποκτήσει μια όμορφη σχέση. Και βέβαια η καλή επικοινωνία δεν είναι κάτι που υπάρχει με τον σύντροφό μας από την πρώτη μέρα. Θέλει χρόνο και απαιτεί ωριμότητα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ