Έφηβη Βραζιλιάνα πουλάει την παρθενιά της για να αγοράσει σπίτι - Με τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ

H 19χρονη Rosalie Pinho από τη Μίνας Ζεράις, τη δεύτερη πολυπληθέστερη ομόσπονδη πολιτεία της χώρας, όρισε μάλιστα ως τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ.

Η Rosalie Pinho, λέει ότι διαθέτει τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι είναι παρθένα, αλλά μπορεί να την εξετάσει και γιατρός που θα φέρει μαζί του ο πλειοδότης. Ο τελευταίος θα περάσει 12 ώρες μαζί της, αλλά θα πρέπει να μην έχει πιει, να μην πάσχει από αφροδίσια νοσήματα και να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

«Η σκέψη και μόνον να κοιμηθώ με κάποιον παντελώς άγνωστο με τρόμαζε αρχικά, αλλά σιγά συνήθισα στην ιδέα και προτιμώ να χάσω μ’ αυτόν τον τρόπο την παρθενιά μου, παρά να τη χαρίσω σε κάποιον που θα μου ραγίσει την καρδιά», είπε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η φοιτήτρια, που δεν έχει βγει ποτέ της ραντεβού.

Δεδομένου ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην πατρίδα της η 19χρονη Rosalie Pinho δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη δημοπρασία. Η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο και ήδη έχει βρεθεί κάποιος που της προσφέρει, όπως λέει, μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η οικογένειά της, την οποία θέλει να στηρίξει οικονομικά καθώς υπάρχουν μέρες που δεν έχουν να φάνε, όπως λέει, δεν ξέρει τίποτε για την πρωτοβουλία της Rosalie. Αλλά ακόμη κι αν το μάθει ο περίγυρός της η φοιτήτρια λέει ότι δεν θα την νοιάξει και πολύ. «Η γνώμη του κόσμου δεν θα με βοηθήσει να λύσω τα προβλήματά του.

Η δημοπρασία θα το κάνει», λέει. Και συμπληρώνει: «Ζούμε στην εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Δικό μου είναι το σώμα, δικοί μου κι οι κανόνες»...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ