Πρεμιέρα σήμερα για Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο και Πόπη Τσαπανίδου στην πρωϊνή ενημέρωση/ η τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε

Σήμερα θα δούμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του STAR με κεντρική παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.Σήμερα θα δούμε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του STAR με κεντρική παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τη νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι  Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας.

Το νέο δελτίο θα αντιμετωπίσει δύο δυνατές δημοσιογραφικές προκλήσεις: τις εξελίξεις στη Συρία και τις γερμανικές εκλογές.

Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον  δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

Από το νέο της πόστο στο Star καλημέρισε σήμερα τους τηλεθεατές η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έκανε πρεμιέρα στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.

«Καλημέρα από ένα καινούργιο πλατό. Καλημέρα από ένα καινούργιο κανάλι», ήταν τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου προς το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου τιτλοφορείται «Live U».

Πρόκειται για ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα ακολουθεί τον παλμό της επικαιρότητας.

Πρεμιέρα στο Star για την Πόπη Τσαπανίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ