Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της φορολοταρίας - Ιδού η ιστοσελίδα

Tα αποτελέσματα της φορολοταρίας του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η συγκεκριμένη κλήρωση, όπως και η προηγούμενες αφορούσαν στις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Δεκέμβριο του 2017.

Οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν βρίσκονται μεταξύ των τυχερών μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ