Ξεπέρασε τον εαυτό της! Η υπέρλαμπρη Κέιτ Μίντλετον έκλεψε την παράσταση με ένα υπέροχο φόρεμα στο black tie dinner του Βρετανού πρεσβευτή στη Στοκχόλμη! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το "χρυσό κορίτσι" του στυλ εντυπωσίασε για άλλη μια φορά

Τι κι αν είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί η Κέιτ Μίντλετον παραμένει κομψότατη και λαμπερή, και σε κάθε της εμφάνιση τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι διάσημη για τις υπέροχες στυλιστικές επιλογές της που την κάνουν "πρότυπο κομψότητας", και κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια αποσπά την προσοχή και τον θαυμασμό.

Στο black tie dinner που παρέθεσε στο σπίτι του ο Βρετανός πρεσβευτής στη Στοκχόλμη, η λίστα των προσκεκλημένων περιελάμβανε κομψά μέλη της βασιλικής Σουηδικής οικογένειας, ένα αστέρι του χόλιγουντ που κέρδισε το όσκαρ αλλά κανείς δεν ήταν τόσο λαμπερός και εντυπωσιακός όσο η 36χρονη έγκυος Κέιτ, το "χρυσό κορίτσι" του στυλ.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκλεψε τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στην εκδήλωση στο πλευρό του συζύγου της , πρίγκιπα Ουίλιαμ, με ένα υπέροχο μάξι floral, φόρεμα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Erdem , αξίας 1.945 λιρών. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα υπέρκομψο σινιόν.

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, συνέφαγε με  την πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, 40 ετών, και τον σύζυγό της Ντάνιελ, 44 ετών και με τους Σουηδούς διάσημους ηθοποιούς Alicia Vikander και Stellan Skarsgård.

Το βράδυ ξεκίνησε  με μια σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Stefan Löfven και τη σύζυγό του Ulla. Ο δούκας και η δούκισισα του Κέιμπριτζ είπαν στο πρωθυπουργικό ζευγάρι για το παιχνίδι χόκεϊ που έπαιξαν το πρωί με την Κέιτ να κάνει χιούμορ λέγοντας για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ "Τον άφησα να κερδίσει'.

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το black tie dinner, ήρθε στο τέλος μιας  γεμάτης ημέρας βασιλικών υποχρεώσεων για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, που ξεκίνησαν την τετραήμερη  τους περιοδεία στην Σκανδιναβία με μια επίσκεψη σε δύο μουσεία, μια περιήγηση με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και ένα ιδιωτικό γεύμα με τον βασιλιά και Βασίλισσα της Σουηδίας.  Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα επισκεφθούν τη Νορβηγία αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ