HORECA 2018: Η έκθεση που οδηγεί τις εξελίξεις στον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο

Με πολλές ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα, η 13η HORECA, ανοίγει τις πύλες της από 9-12 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

• 550 εκθέτες, οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου
• 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας
• 120.000 εκτιμώμενοι επιχειρηματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης
 130 ώρες πρόγραμμα σε 4 θεματικά SPECIAL EVENTS
• 200 εξειδικευμένοι εισηγητές
• 8 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ & cocktail

Παράλλληλα, με τη στήριξη και την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου, για ακόμα μία χρονιά η HORECA θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στη χώρα μας! Η εγγυημένη εμπορική αποτελεσματικότητα, η πρωτοφανής πολυσυλλεκτικότητα αλλά και ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει διαχρονικά η HORECA στον ευρύτερο κλάδο του Τουρισμού θα είναι και φέτος οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιβεβαίωση του τίτλου της ως μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκθέσεις για την τροφοδοσία των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων της μαζικής εστίασης σε παγκόσμιο επίπεδο!

Από αριστερά  προς δεξιά ο κος Γιαλούρης Θανάσης αντιπρόεδρος της Forum A.E. και ο κος Χουδαλάκης Νίκος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Forum A.E.

Πλήρως ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους. Έχοντας και φέτος αυτό τον στόχο, διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το ιντερνετικό μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel. Παράλληλα, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα. Επιπλέον, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας FORUM A.E. δήλωσε τα εξής:

“Η αλματώδης ανάπτυξη της έκθεσης και η τεράστια αναγνωρισιμότητα και η ελκτική δύναμη του brand HORECA, δεν επιτεύχθηκαν καθόλου τυχαία.

Υποκινήθηκαν από ένα ασίγαστο πάθος για επίτευξη στόχων, στηρίχθηκαν στο όραμά μας για πρόοδο και στην αμετάκλητη απόφασή μας να επιδιώκουμε χρόνο με το χρόνο το καλύτερο. Και ενώ νιώθουμε περήφανοι για την επιτυχία, ταυτόχρονα το υψηλό αίσθημα ευθύνης μάς οδηγεί κάθε φορά στο να τοποθετούμε τον πήχη ολοένα και ψηλότερα...

 Ο κος Αλέξανδρος Βασιλικός πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο να διατηρούμε το υψηλότατο επίπεδο της HORECA και ευελπιστούμε η επίσκεψή σας στην έκθεση να σας προσφέρει όλες τις αναγκαίες ιδέες και λύσεις για την επιχείρησή σας, ώστε να καταφέρετε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί στο δύσκολο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον που απαιτεί ευελιξία, ταχύτητα και καινοτομία.”

Στη HORECA και πάλι η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας!

Η κορυφαία ετήσια θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων, η Γ.Σ. του ΞΕΕ θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά στη HORECA. Περισσότεροι από 1.500 ξενοδόχοι από κάθε περιοχή της Ελλάδας αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία χαράσσονται οι βασικές στρατηγικές για την ανάπτυξη του κλάδου, ενώ αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Τουρισμού από τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 31/1/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ