Έλα ντε... να τι είχε μέσα το κουτί από το Tiffany’s που πρόσφερε η Μελάνια στην Μισέλ Ομπάμα -Βίντεο

Επιτέλους η απορία του... πλανήτη λύθηκε!

Όλοι δεν κοιμόμαστε γιατί αγνοούσαμε τι περιείχε το περίφημο γαλάζιο κουτί - σήμα κατατεθέν του καταστήματος πολυτελείας Tiffany’s που προσέφερε η Μελάνια Τραμπ στην απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

 Η αποκάλυψη ήρθε διά στόματος της πρώην Πρώτης Κυρίας όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις όπου είπε τα εξής:   

«Όσα γίνονται σε μια τέτοια τελετή είναι όλα βάσει πρωτοκόλλου. Σου έχουν πει από πριν, "θα κάνεις αυτό, θα σταθείς εκεί"... Ποτέ δεν είχε ξαναφέρει κάποιος δώρο κι εγώ σκέφτομαι "οκ, πού, τι να κάνω τώρα με το δώρο αυτό;», εξομολογήθηκε για την αμηχανία που ένιωσε η Μισέλ και συνέχισε: «Εξαφανίστηκαν οι πάντες, κανείς δεν ερχόταν να πάρει το κουτί»!

Ήταν ο γνωστός για τους καλούς του τρόπους Μπαράκ Ομπάμα που έσωσε την κατάσταση τελικά: «Ενώ σκέφτομαι αν θα το κρατάω όταν θα βγουν οι φωτογραφίες, ο άντρας μου με έσωσε. Άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα. Αλλά όλοι τους είχαν εξαφανιστεί, το προσωπικό, όλοι... κι εγώ σκεφτόμουν: "τι να κάνω το κουτί"»! 

Όσο για το τι περιείχε τελικά το περίφημο κουτί; «Ήταν μια πολύ ωραία κορνίζα για φωτογραφίες», είπε η Μισέλ Ομπάμα, σύμφωνα με το vanityfair.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ