Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της ταινίας "Αόρατη Κλωστή" παρουσία του Daniel Day Lewis

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη  με τον ηθοποιό Daniel Day Lewis, τον Πρίγκηπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στην πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή” την Πέμπτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .  
Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου και την Πρέσβη της Ιρλανδίας  Orla O’ Hanrahan στην πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”).

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.  

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τον Πρίγκιπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής  στην πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”), με πρωταγωνιστή τον Daniel Day Lewis.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρίγκιπα Μιχαήλ και την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα αμέσως μετά την προβολή της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» (“Phantom Thread”) με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με 3  βραβεία Όσκαρ Daniel Day Lewis.


 Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά την προσέλευση της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή»(“Phantom Thread”) με τον Daniel Day Lewis.  Τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ