Αναρωτιέστε πως να πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό με μπότες - Ιδού υπέροχες προτάσεις για να ξεχωρίσετε!

Υπάρχουν σχέδια μπότας που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, μέχρι το γόνατο ή πάνω από αυτό. Καθένα τους έχει άλλο στυλ και ύφος!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα υποδήματα που επιλέγουν οι γυναίκες για να ολοκληρώσουν τα σύνολα τους το Φθινόπωρο, το Χειμώνα και την Άνοιξη είναι οι μπότες.

Ασχέτως με το στυλ και το ύψος, τα σύνολα με μπότες είναι ιδανικά για τις εποχές που η θερμοκρασία είναι έστω και λίγο χαμηλή.

Σύνολα με ankle boots – μποτάκια:

Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια όλες τις γυναίκες. Πρόκειται για ένα είδος μπότας χαμηλής σε ύψος με ποικιλία τακουνιών και σχεδίων. Υπάρχουν ankle boots που είναι φλατ και άλλα που έχουν τακούνι σε πολλά ύψη, αλλά και σχέδια, με το στιλέτο βέβαια να αποτελεί την πιο θηλυκή εκδοχή του. Απλά ή διακοσμημένα με στρας, πέρλες, αγκράφες, κορδόνια κλπ, τα μποτάκια αυτά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Συνδυάζονται με όλα τα ρούχα και δημιουργούν υπέροχα outfit για τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά και τις βραδινές εξόδους. 

Street style look με αρβύλες:

Οι αρβύλες, γνωστές και ως στρατιωτικά μποτάκια, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο μπότας που φοριέται κυρίως σε street style looks και σε ροκ σύνολα. Δεν έχουν τακούνι (ή είναι πολύ μικρό) και δένουν με κορδόνια στο μπροστινό μέρος. Το ύψος τους είναι συνήθως λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και σχέδια που φτάνουν πιο ψηλά στη γάμπα. Ταιριάζουν υπέροχα με skinny jeans και κολάν, συνδυασμένα με ένα μπλουζάκι ή πουλοβεράκι από πάνω. Το πανωφόρι που μπορεί να ολοκληρώσει ένα σύνολο με αρβύλες είναι το δερμάτινο ή το parka, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και με ένα κλασσικό παλτό.

Ντύσιμο με μπότες μέχρι το γόνατο:

Οι μπότες ιππασίας, οι slouchy, οι γαλότσες και όλα τα είδη που φτάνουν μέχρι το γόνατο ανήκουν σε αυτή την ευρύτερη κατηγορία. Για να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα με μπότες μέχρι το γόνατο δεν χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Φοριούνται τόσο με παντελόνια όλων των ειδών, όσο και με φούστες. 

Δείτε περισσότερες προτάσεις από το beautetinkyriaki στο κεντρικό slideshow!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ