Ποιο είναι το μυστικό για να αγαπήσεις τις καμπύλες σου;

Την ίδια στιγμή που πολλές γυναίκες «αγκαλιάζουν» τις καμπύλες τους, κάποιες άλλες τις αφορίζουν.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, ήρθε η ώρα να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου και να το αναδεικνύεις χωρίς να προσπαθείς να το κρύψεις.

Γυναίκες όπως η Marilyn Monroe, γνώριζαν πολύ καλύτερα πώς να αναδείξουν τις καμπύλες τους. Υπάρχει άλλωστε ένα απλό μυστικό, κι αυτό είναι να μην προσπαθείς να κρύψεις το σώμα σου είτε στριμώχνοντας το στήθος σου σε σουτιέν που το «συρρικνώνουν» είτε φορώντας πιο μεγάλα νούμερα ρούχων, αλλά να επιλέξεις να μάθεις να το δείχνεις, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.

Η επιλογή του σουτιέν

Τα σουτιέν που έχουν σχεδιαστεί για να κρύβουν το στήθος ή να το κάνουν να φαίνεται μικρότερο, πέρα από βασανιστικά δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Αν νομίζεις ότι το στήθος σου είναι τεράστιο, θα το νιώθεις και τεράστιο. Όλα είναι θέμα οπτικής. Αποδέξου το νούμερό σου και θα νιώσεις περήφανη για το στήθος σου.

Η συμπίεση

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες που προσπαθούν να συμπιέσουν το στήθος τους, είναι ότι κρύβοντάς το στέλνουν την προσοχή στο υπόλοιπο σώμα. Σκέψου όμως ότι αν κολακέψεις το στήθος σου, η μέση σου θα φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη.

Η επίδειξη

Επίλεξε προσεκτικά το σουτιέν που θα αναδείξει το στήθος σου. Μέσω του σωστού σχεδιασμού, επιμηκύνεται ο κορμός, τονίζεται η γραμμή της μέσης και βελτιώνεται η στάση του σώματος. Έτσι, αντί να στριμώξεις το στήθος σου, κάνεις όλη τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο λεπτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ