Καμμένος: ''Είσαι ψεύτρα'' - Τσαπανίδου: ''Βγες έξω''

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, μεταξύ της δημοσιογράφου και τον Πάνο Καμμένο μετά από έντονη λογομαχία με αφορμή τη γνωστή δήλωση για το «λιντσάρισμα» του Πάχτα με αποτέλεσμα ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει από το στούντιο.

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, μεταξύ της δημοσιογράφου και τον Πάνο Καμμένο μετά από έντονη λογομαχία με αφορμή τη γνωστή δήλωση για το «λιντσάρισμα» του Πάχτα με αποτέλεσμα ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει από το στούντιο.Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταξύ άλλων κατηγόρησε την κ. Τσαπανίδου ότι λέει ψέμματα αναφορικά με το επεισόδιο, ενώ νωρίτερα την κατηγόρησε ότι του επιτίθεται γιατί έχει άγχος να ανεβάσει τα νούμερα.

Ο κ. Καμμένος την κατηγόρησε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις, καθώς επίσης και πως έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή, με την Πόπη Τσαπανίδου να αναφέρει πως αυτό έγινε μετά από παρέμβαση του κ. Ηλία Κασιδιάρη.

Το γεγονός εξόργισε την παρουσιάστρια η οποία του είπε χαρακτηριστικά ότι με το ζόρι κρατάει τα νεύρα της και κανονικά θα έπρεπε να τον είχε διώξει από το στούντιο.

Μετά από αυτή την αναφορά της κ. Τσαπανίδου, ο κ. Καμμένος σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο.


Download Video as MP4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ