Είναι ακόμη και το «κόλλα 5» σε παιδιά παρενόχληση; Σχολικός τροχονόμος παραιτήθηκε επειδή διαφωνεί

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στο Δημοτικό Σχολείο "Kirk Ella St. Andrew's" στο Δυτικό Hull της Βρετανίας με πρωταγωνιστή έναν δημοφιλή στα παιδιά σχολικό τροχονόμο.

Ο 77χρονος Bryan Broom, ο οποίος εργάζεται εδώ και μια εικοσαετία στον εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα, υπέβαλε χθες την παραίτησή του έπειτα από μια ενημέρωση-επεσήμανση που είχε από το συμβούλιο του σχολειου, ότι η συμπεριφορά του προς τους ανήλικους μαθητές θα μπορούσε να παρερμηνευτεί από κάποιους "καχύποπτους" γονείς ως παρενόχληση.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η προαναφερθείσα "συμπεριφορά" αναφέρεται στο ότι ο Broom έκανε συχνά το γνωστό "κόλλα πέντε" με τους μαθητές, μια κίνηση που όπως φαίνεται δυσαρέστησε κάποιους γονείς.

Για λόγους ευθιξίας, ο 77χρονος παραιτήθηκε από τη δουλειά του. "Πριν από δυο-τρεις μήνες, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ να κάνει κόλλα πέντε με μαθητές ενός σχολείου που επισκέφτηκε. Έπρεπε να είχα δώσει αντίγραφα των φωτογραφιών στο συμβούλιο, αναφέρει η Mirror.

Αν αυτή η κίνηση είναι αποδεκτή για την βασιλική οικογένεια, γιατί δεν είναι για εμένα; Παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα οργή που θα έπρεπε στο μέλλον να προσέχω κάθε κίνησή μου (μην τυχόν παρερμηνευθεί)" δήλωσε.

Αξίζει να σημιειωθεί ότι η αποχώρηση του σχολικού τροχονόμου στεναχώρησε τους δεκάδες μικρούς του φίλους, οι οποίοι κατά την τελευταία ημέρα της εργασίας τον "γέμισαν" αγκαλιές και δώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ