Φώτο: 26χρονος έγινε τύφλα στο μεθύσι: Ξύπνησε και είχε μισό δάχτυλο και αμνησία

O 26χρονος Ντουέιν Τόμσον ζει αυτές τις ημέρες το δικό του δράμα, καθώς η περιπέτειά του θυμίζει αρκετά βγαλμένη από ταινία.

Ο 26χρονος Ντουέιντ Τόμσον από το Λέστερ λοιπόν, είχε βγει με τους φίλους του έξω για φαγητό, αλλά η μνήμη του σταματάει στις 22:30, καθώς από εκεί και πέρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Απλά ξύπνησε και διαπίστωσε οτι ήταν γεμάτος αίματα, καθώς το πάνω μέρος ενός δαχτυλου του, έλειπε.

«Με ρωτάνε συνέχεια τι έγινε με το δάχτυλό μου και του απαντάω πως δεν ξέρω. Νιώθω χαζός που δίνω τέτοια απάντηση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν αυτό που λέμε μεγάλη βραδιά. Πήγαμε να φάμε έξω με την κοπέλα μου και κάποιους φίλους της, αλλά δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό. Περνούσαμε ωραία και είχα πιει μερικά ποτέ. Τίποτα ασυνήθιστο».

Όσο για την τελευταία του ανάμνηση; «Θυμάμαι οτι κατά τις 22:30 βγάλαμε μία φωτογραφία. Μετά τίποτα. Κενό. Το πως κατέληξα έτσι, είναι ένα μυστήριο. Είναι σαν πήδηξα στο χρόνο. Είναι πολύ τρομακτικό να ξυπνάς και να βλέπεις πως σου λείπει ένα κομμάτι από το δάχτυλο. Θέλω να μου πουν τι έγινε, αλλά κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει».


Φυσικά πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να του τραβηχτεί το δέρμα από το πάνω μέρος, προκειμένου να καλύψει την πληγή, σύμφωνα με τη Metro.

Όταν πήγε στην αστυνομία, ζητώντας τους να ψάξουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, η απάντηση που έλαβε ήταν οτι επειδή είχαν περάσει κάποιες μέρες, ήταν δύσκολο να βρουν τα απαιτούμενα πλάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ