Τέλειοι συνδυασμοί και στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε μπότες UGG

Οι μπότες UGG (ή τύπου Ugg από πιο οικονομικές και προσιτές στο ευρύ κοινό εταιρείες) έχουν γίνει αγαπητές εδώ και αρκετά χρόνια σε όλες τις γυναίκες.

Είναι ιδιαίτερες σε σχέδια, αλλά πολύ ζεστές και ιδανικές για το Χειμώνα ή γενικότερα τις κρύες ημέρες του έτους. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δημιουργήσουν εκπληκτικά χειμωνιάτικα ντυσίματα. Χαρίζουν όμορφο στυλ σε ένα σύνολο, όπως επίσης άνετο και ξεκούραστο περπάτημα.


Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα. Ορισμένες είναι απλές και άλλες έχουν διακοσμητικά στοιχεία όπως κουμπιά, κορδέλες, κορδόνια, λουράκια, αγκράφες κλπ που προσθέτουν στην μπότα μια πιο ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη νότα. Το ύψος τους κυμαίνεται από το πολύ χαμηλό μποτάκι τύπου ankle boots έως την ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.
Στυλιστικά μυστικά για να φορέσετε τις μπότες UGG:

1. Οι μπότες τύπου UGG θα πρέπει να αποφεύγεται να συνδυάζονται με κοντές φούστες και σορτς. Ο λόγος είναι πως το συγκεκριμένο είδος μπότας που διαθέτει την γούνινη επένδυση είναι ιδανικό για να ζεσταίνει τα πόδια. Αν λοιπόν κάνετε έναν συνδυασμό μπότας UGG με κάποιο πιο ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό ντύσιμο, το αποτέλεσμα θα είναι παράταιρο. Αν θέλετε οπωσδήποτε να το συνδυάσετε με κάτι κοντό, θα πρέπει να φορέσετε από μέσα ένα χοντρό και αδιαφανές καλσόν ή κολάν και να κάνετε ένα φθινοπωρινό, ανοιξιάτικο ή χειμωνιάτικο ντύσιμο με φούστα ή σορτς.

2. Ιδανικοί συνδυασμοί με τις μπότες UGG είναι τα σύνολα με κολάν, εφαρμοστό παντελόνι, δερμάτινο παντελόνι και jean. Φορέστε τα μέσα από τις μπότες ή πάνω από αυτές αν επιλέξετε ένα πιο κοντό σε ύψος μποτάκι τύπου UGG. Από πάνω φορέστε ένα απλό μπλουζάκι, ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και ολοκληρώστε με τα χειμωνιάτικα αξεσουάρ σας (σκούφο, κασκόλ, πασμίνα κλπ).

3. Για πιο επίσημες εμφανίσεις και βραδινές εξόδους οι μπότες τύπου UGG δεν συνίστανται. Πρόκειται για ένα πιο casual και cosy είδος παπουτσιού που δεν μπορεί να συνδυαστεί με επίσημα και βραδινά φορέματα.


Μερικές ακόμη συμβουλές για να διατηρήσετε τις μπότες UGG σαν καινούργιες:

1. Αποφύγετε να τις φοράτε όταν μαγειρεύετε ή να τις αφήνετε στην κουζίνα, διότι τείνουν να κρατούν τις μυρωδιές. Κάποιες φορές αυτό είναι παροδικό, άλλες όμως μπορεί να είναι μόνιμο.

2. Τα σκούρα χρώματα στις μπότες UGG υπάρχει πιθανότητα να ξεβάψουν σε άλλα ρούχα. Οπότε προσέξτε στους συνδυασμούς και φροντίστε να φορέσετε μια κάλτσα που να καλύπτει όλο τους το ύψος ή να το ξεπερνάει.

3. Μην ξεχνάτε να τις φοράτε με κάλτσες, διότι τα πόδια ιδρώνουν και μπορεί να κάνουν τις μπότες να μυρίσουν. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα στον πάτο τους ή φακελάκια τσαγιού όσο δεν τις φοράτε προκειμένου να απαλλαγούν από την κακοσμία.

4. Τέλος, όταν τις αποθηκεύετε για το καλοκαίρι, γεμίστε τις με χαρτί ώστε να διατηρήσουν το σχήμα τους. Επίσης, προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα στον πάτο τους για να διώξουν τις μυρωδιές.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ