Αυτή η κατάμαυρη σαν κάρβουνο οδοντόκρεμα κάνει ολόλευκα δόντια - Την λένε Polar Night...

Tυχαία την βρήκα και ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ!

Λευκαίνει πραγματικά τα δόντια και εντυπωσιάζει με την αντίθεση της κατάμαυρης σύνθεσης της. Άσπρα δόντια με οδοντόκρεμα μαύρη σαν κάρβουνο. Τελικά είναι από κάρβουνο, όπως διάβασα.

Δεν είναι διαφημιστική η παρουσίαση, σας το λέω έτσι απλά σαν ανήσυχη καταναλώτρια που είμαι. Ιδού τα στοιχεία που βρήκα: 

Φυσική Λευκή Οδοντόκρεμα "Polar Night" - Βαθύς καθαρισμός και ασφαλής λεύκανση

- Με βάση άγρια σιβηρικά βότανα και βιολογικά φυτά
- Δεν περιέχει: SLS, Paraben, φθόριο

Η καινοτόμος οδοντόπαστα Natural Siberian Black έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλή λεύκανση και βαθύ καθαρισμό. Λειτουργεί αποτελεσματικά λόγω της υψηλής δραστηριότητας των φυσικών συστατικών του. Ο ενεργός άνθρακας κάνει ασφαλή λευκάνση και γυαλίζει το σμάλτο, αφήνοντάς το τέλεια καθαρό και λείο μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης.

Το φυσικό συμπλέγματα λεύκανσης φωτίζει απαλά το χρώμα του σμάλτου, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας. Όντας ένα φυσικό αντισηπτικό το θάλασσινό αλάτι αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων και συμβάλλει στην ενίσχυση του σμάλτου.

Τα άγρια συγκομιδής βότανα της Σιβηρίας μεγιστοποιούν την επίδραση της φρεσκάδας της στοματικής κοιλότητας και παρέχουν ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα. Κοστίζει 6 ευρώ.

Όπως ανακάλυψα, μάλιστα, την οδοντόκρεμα παρουσίασε πρόσφατα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή τη, Happy Day στον Alpha.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ