Top woman η Ιταλίδα δημοσιογράφος Νάντια Τόφα: Έχει καρκίνο, φοράει περούκα & συγκινεί με τον αγώνα της! (ΦΩΤΟ)

H ιστορίας της 38χρονης παρουσιάστριας του καναλιού Italia Uno κάνει τον γύρο του κόσμου και απόλυτα δικαιολογημένα!

Ο λόγος για την Νάντια Τόφα, η οποία παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας και σάτιρας Le Iene σε κανάλι του ομίλου Μπερλουσκόνι.

Όπως μεταδίδουν τα Ιταλικά μέσα, στις 2 Δεκεμβρίου και ενώ βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Τεργέστη, η 28χρονη δημοσιογράφος έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά από δυο μήνες ξεκούρασης, όπως αναφέρει το repubblica.it, η Τόφα προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

"Μου διαγνώσθηκε καρκίνος. Τους δυο μήνες που μας πέρασαν υποβλήθηκα σε θεραπεία, έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία μετά από επέμβαση. Μου αφαίρεσαν το 100% του καρκίνου αυτού, αλλά έκανα τις προληπτικές θεραπείες, διότι θα μπορούσε να έχει μείνει κάποιο κύτταρο της ασθένειας. Θέλησα να κάνω γνωστή την εμπειρία μου αυτή, διότι δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται, ούτε και η περούκα αυτή που φοράω" ανέφερε χαρακτηριστικά η 38χρονη Top Woman.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ, η Ιταλίδα παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, λέγοντάς επίσης: "Σας ζητώ να συνεχίσετε να φέρεσθε απόλυτα κανονικά. Να συνεχίσετε να μου κάνετε αστεία όπως πρώτα, όταν θα με συναντάτε στον δρόμο να μου λέτε τα ίδια πράγματα, όπως πριν. Μην μας φέρεστε σαν να είμαστε άρρωστοι, διότι είμαστε πολεμιστές. Όποιος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, είναι ο δυναμικότερος και πιο εντάξει άνθρωπος που υπάρχει".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ