Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει αναλυτικά όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την πιο ερωτική μέρα τους έτους

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Σχεδιάστε από σήμερα που και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ