24χρονος trader κατηγορείται για κατά συρροήν απάτες - Ευθύνεται ο νεαρός για την κλοπή 2 εκατομμυρίων σε ψηφιακά νομίσματα;

Με μια βαρύτατη κατηγορία βρίσκεται αντιμέτωπος ο trader του Σικάγου που εργάζεται για την Consolidated Trading LLC.

Ειδικότερα, ο Joseph Kim κατηγορείται πως έκλεψε 2 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακά νομίσματα από την επιχείρηση για να καλύψει τις απώλειές του λέγοντας ψέματα προκειμένου καλύψει τα χρέη των παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 24χρονος κατηγορήθηκε για κατά συρροήν απάτες την Πέμπτη κατά την πρώτη ποινική δίωξη που αφορούσε στη βιομηχανία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Την κατηγορία απήγγειλε ο John Lausch, Αμερικανός εισαγγελέας στο Σικάγο. Ο Kim είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σικάγο την Παρασκευή.

Η εταιρεία σχημάτισε το Σεπτέμβριο μια ομάδα ψηφιακών νομισμάτων για να συμμετάσχει σε συναλλαγές νομισμάτων και τον ίδιο μήνα ο Kim μετατέθηκε σε αυτή τη μονάδα. Ο Kim είχε εργαστεί ως βοηθός trader ομολόγων για την εταιρεία που εδρεύει στο Σικάγο, σύμφωνα με την μήνυση. Οι παρανομίες του Κιμ φαίνεται να έχουν ξεκινήσει μέσα στις πρώτες εβδομάδες από τη μεταφορά του στο νέο τμήμα, σύμφωνα με τις ΗΠΑ.

Ο Kim είπε σε έναν ανώτερο ότι είχε προσωπικούς λογαριασμούς ψηφιακών νομισμάτων και διατάχθηκε να σταματήσει κάθε προσωπική συναλλαγή έξω από τη δουλειά του στην εταιρεία, όπως αναφέρει το newmoney, προκειμένου να αποφύγει μια σύγκρουση συμφερόντων, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Συμφώνησε να το πράξει, ανέφεραν οι ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ