Είναι επίσημο: O Βαγγέλης Περρής & η Αθηναϊς Νέγκα επιστρέφουν με το CIRCO στο Epsilon

Λίγες μέρες μετά την αιφνίδια διακοπή του σατιρικού Rodeo, η εκπομπή φαίνεται πως βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη.

Μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση, το Epsilon ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Περρή αλλά και όλη την ομάδα του Rodeo, το οποίο πλέον μετονομάζεται σε Circo.

Για ορίστε, για περάστε! Εδώ τα καλά τηλεπαράθυρα με τους σχολιαστές να κάνουν θεαματικές τούμπες! Στα σόου μας οι σχοινοβάτες δεν έχουν ξαναδεί σχοινί! Διασκεδάστε με τα δραματικά μας σίριαλ με τα οποία γελάει ο κάθε πικραμένος! Και κλάψτε με τις κωμωδίες μας! 

Εδώ μιλάμε όλες τις γλώσσες της Ανατολής -των ελληνικών εξαιρουμένων. Έχουμε εξασφαλίσει να θαυμάσετε από κοντά τα άγρια θηρία της Καραϊβικής, τα ζευγάρια που ερωτεύονται μόλις ανάψουν κάμερες, τους χορευτές που σαβουριάζονται, τις παρουσιάστριες που κάνουν επικίνδυνα ακροβατικά πάνω στα τακούνια τους.

Κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε το CIRCO! Τo υπερθέαμα θα φιλοξενείται κάθε βράδυ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 8.00 στην τηλεόρασή σας. Το CIRCO ΕΡΧΕΤΑΙ από τον Μάρτιο αποκλειστικά στο Εpsilon TV. Λεπτομέρειες για την πρώτη παράσταση… προσεχώς! 

Κομπέρ η Αθηναΐς Νέγκα!  Ακροβατικά η Άννα Μαρία Βέλλη!  Θηριοδαμαστής ο Βαγγέλης Περρής!  (Συμμετέχει πλειάδα εκλεκτών συνεργατών, η Πατούσα και η χορωδία της Δ.Ε.Η.). Τον Μάρτιο ΕΡΧΕΤΑΙ το CIRCO! Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV!        

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ