Νεκρή ανασύρθηκε από φωτιά η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα - Πως είχε παρατήσει τον χώρο για να γίνει αγρότισσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανήμερα της Αποκριάς έλαβε χώρα η τραγωδία στην βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας, η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής,

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία μαζί με την πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στον ΑΝΤ1 και την 76χρονη μητέρας της με αναπνευστικά προβλήματα.

Μιλώντας πριν λίγους μήνες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, η Καρολίνα Κάλφα είχε δηλώσει πως τα παράτησε όλα και έγινε αγρότισσα.

"Πολλά ρεπορτάζ, πολύ δρόμο, πολύ πεζοδρόμιο, πολύ μοντάζ, πολλές φωνές, πολύ άγχος, φτάνει, δεν θέλω. Δεν θέλω τηλεόραση, σε αυτή τη μορφή. Βοηθήθηκα κι εγώ σαν άνθρωπος από τη δημοσιογραφία γιατί είδα πάρα πολλά περιστατικά, ξεκαβάλησα κι ένα καλάμι, το οποίο είχα καβαλήσει για ένα διάστημα. Όπου και να πήγαινα, γινόμουν θέμα, με κοιτούσαν, με σχολιάζανε. Μου ζητούσαν συνεντεύξεις, εξώφυλλα, μέχρι και το Playboy μου ζήτησε να κάνω γυμνή φωτογράφιση" είχε τότε αναφέρει.

Η Καρολίνα Κάλφα εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Έκανε ρεπορτάζ και στη συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων.

Όταν έφυγε από τον σταθμό του Αμαρουσίου αρθρογραφούσε σε διάφορα μέσα. Στο Alter Channel δούλεψε αρκετά χρόνια ως ελεύθερη ρεπόρτερ.

Σύμφωνα με ανθρώπους που δούλεψαν μαζί της, η Καρολίνα ήταν πάντα μετρημένη στις κινήσεις και δυναμική στις αποφάσεις της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ