Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο & η έκκληση για αίμα: "Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι..."

Aύριο, Παρασκευή θα υποβληθεί ο γνωστός τραγουδιστής σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Metropolitan.

Την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα αισιοδοξίας θέλησε να εκφράσει ο Ηλίας Βρεττός πριν λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής, που νοσηλεύετει ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που υπέστη, θέλησε παράλληλα να παρακαλέσει όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα για να βοηθήσει τόσο εκείνον όσους και οποιοδήποτε άλλον έχει ανάγκη.

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνιο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη δημοσίευση του γνωστού τραγουδιστή!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ