Μπριζίτ Μπαρντό σε χήρα Λετίσια Χαλιντέι: "Δώσε λεφτά από την περιουσία στα παιδιά του Τζόνι τώρα"

Η σταρ Μπριζίτ Μπαρντό κάλεσε τη χήρα του τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι, Λετίσια, που είναι η βασική κληρονόμος του, να δώσει μέρος από την περιουσία στα μεγαλύτερα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπριζίτ Μπαρντό πήρε θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την περιουσία του Τζόνι Χαλιντέι.«Είμαι αηδιασμένη. Αν ήμουν η Λετίσια, θα έβαζα τα πράγματα στη θέση τους. Θα έδινα στον Νταβίντ και την Λόρα αυτό που αξίζουν», δήλωσε στο Europe 1 η Μπαρντό, αναφερόμενη στα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο.

Ο Νταβίντ Χαλιντέι, που είναι επίσης τραγουδιστής και η ηθοποιός Λόρα Σμετ έχουν προσβάλει τη διαθήκη του πατέρα τους. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, όλα τα παιδιά πρέπει να πάρουν σχεδόν ίσο μερίδιο από την περιουσία.

GETTY IMAGES
 

Ομως, ο Χαλιντέι, που είχε σπίτι στην Καλιφόρνια και φορολογούνταν στις ΗΠΑ, άφησε τα πάντα στην τέταρτη σύζυγό του, Λετίσια, και τις δύο υιοθετημένες κόρες τους.

Αρκετοί διάσημοι Γάλλοι έχουν πάρει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Η Εντι Μίτσελ, φίλος του Χαλιντέι, δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αποκληρώσει τα παιδιά του», αναφέρει το BBC.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ