Δεκτή η παραίτηση της Ρ. Αντωνοπούλου – Καταργείται η επίμαχη διάταξη επιδότησης ενοικίου

Με αφορμή το θέμα της επιδότησης ενοικίου που ελάμβανε για το σπίτι στο οποίο διέμενε. 

Δεκτή έγινε από τoν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου με αφορμή το θέμα της επιδότησης ενοικίου που ελάμβανε για το σπίτι στο οποίο διέμενε. 

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του Πρωθυπουργού καταργείται η διάταξη που έδινε το δικαίωμα σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης να λαμβάνουν επίδομα ενοικίου.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι δεν ήταν ορθό να κάνει χρήση της διάταξης περί του επιδόματος.

Η ίδια με δήλωσή της είχε γνωστοποιήσει  ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες επιστροφής των χρημάτων και είχε ζητήσει να κριθεί βάσει του έργου της, σημειώνοντας πως η παραίτησή της είναι στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ