Το όνομα του; Charlie: Ο σκύλος Δαλματίας που έχει καρδιές γύρω από τα μάτια του! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά του είναι Charlie, είναι ένας σκύλος Δαλματίας που έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς που υπάρχουν γύρω από τα μάτια του.

Η ιδιοκτήτριά του που ζει στη Βόρεια Καρολίνα τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια εμφανίστηκαν αργότερα και γίνονταν πιο εμφανή καθώς μεγάλωνε.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Charlie. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών.

Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια. Τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί με ρώταγαν αν του τα είχα ζωγραφίσει εγώ», ανέφερε η ιδιοκτήτριά του. 

«Το να υιοθετήσω τον Charlie ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά προσωπικά ζητήματα», πρόσθεσε, σύμφωνα με το Metro.

«Επειδή έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονταν από τα σημάδια του Charlie, αποφάσισα να του φτιάξω τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζω καθημερινά φωτογραφίες του.»

 

Heart eyes x 4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie (@charlie.the.dalmatian) στις

«Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Charlie κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε», ανέφερε η ιδιοκτήτριά του. 

Όταν δεν ποζάρει για τις φωτογραφίες, ο Charlie τρέχει και παίζει έξω όπως κάθε σκύλος. 

 

This is one of my favorite videos.. so much confusion#toocoldneedsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlie (@charlie.the.dalmatian) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ