BBC: H "Royal Villa" του Grand Resort Lagonissi ανάμεσα στις πιο πολυτελείς σουίτες του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Το BBC, παρουσιάζει σε άρθρο και σε εκπομπή του την "Royal Villa" του Grand Resort Lagonissi, ως μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες του κόσμου

Σε ένα ξενοδοχείο, αναζητούμε άνεση, ποιότητα υπηρεσιών, και υψηλό επίπεδο φιλοξενίας. Επίσης σημαντική είναι η τοποθεσία. Κανείς δεν θα έλεγε "όχι" στο να επισκεφτεί ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Κάποιοι όμως αναζητούν κάτι περισσότερο: Θέλουν υπερπολυτελή διαμονή. Ασφαλώς αυτό προϋποθέτει να μπορούν να την πληρώσουν. Διεθνείς αστέρες, διάσημοι επιχειρηματίες, προσωπικότητες του διεθνούς jet set, είναι συνήθως οι κάτοικοι στις πιο πολυτελείς σουίτες του κόσμου, που υπάρχουν σε υπέροχα ξενοδοχεία που βρίσκονται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς και   συνδυάζουν και τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.

O παρουσιαστής του BBC,  Giles Coren , στην εκπομπή Series of Amazing Hotels, παρουσίασε τις πιο πολυτελείς σουίτες του κόσμου. Ανάμεσα τους η Royal Villa, του Grand Resort Lagonnissi.

Royal Villa-Grand Resort Lagonissi- Photo Credits: Grand Resort Lagonissi site

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Grand Resort Lagonissi, και η Royal Villa, περιλαμβάνονται και στη λίστα με τα 10 πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου που δημοσίευσε σε άρθρο του το BBC.

 Σύμφωνα με το άρθρο, η Royal Villa στο Grand Resort Lagonissi, διαθέτει  εντυπωσιακά εξοπλισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους προσκαλώντας τους επίτιμους προσκεκλημένους της να ανακαλύψουν όλες τις απολαύσεις της ζωής.

Royal Villa-Grand Resort Lagonissi- Photo Credits: Grand Resort Lagonissi site

 

Οι εκλεκτοί κάτοικοι της πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον  40.000 δολάρια τη βραδιά για να μείνουν στην πιο πολυτελή βίλα του, και να απολαύσουν τις πριβέ υπηρεσίες για λίγους στις οποίες περιλαμβάνεται ιδιωτική πισίνα.

Royal Villa-Grand Resort Lagonissi- Photo Credits: Grand Resort Lagonissi site

 

Το 6ο πιο ακριβό ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβέρα που διαθέτει 10 εστιατόρια , 197 δωμάτια και 76 σουίτες, ενώ υπάρχει ένα ελικοδρόμιο και προσφέρει πολλές άλλες παροχές στους φιλοξενούμενους του.

Royal Villa-Grand Resort Lagonissi- Photo Credits: Grand Resort Lagonissi site

 

H λίστα με  τις πιο πολυτελείς σουίτες που παρουσίασε στην εκπομπή του  ο Giles Coren , σύμφωνα με τη daily mail έχει ως εξής:

Mandarin Oriental, Νέα Υόρκη - Σουίτα 5000

 Hotel Plaza Athenee, Γαλλία - Βασιλική Σουίτα

President Hotel Wilson, Ελβετία- Σουίτα Royal Penthouse

Grand Resort Lagonissi Royal Villa-  Αθήνα

Ciragan Palace Kempinski, Τουρκία- Σουίτα του Σουλτάνου

Four Seasons Hotel, Νέα Υόρκη-Ty Warner Penthouse Suite

Brando Hotel, Tetiaroa- Γαλλική Πολυνησία

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο Made in Greecenews στις 2/3/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ