Όταν η ζωή μιμείται Ισπανικό θρίλερ! Γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στον τοίχο του σπιτιού & τη βρήκαν μετά από 3 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Το φιλμ La Cara Oculta ή The Hidden Face κυκλοφόρησε το 2011 και σήμερα η ζωή φαίνεται πως έρχεται να το αντιγράψει δυστυχώς με τραγική κατάληξη...

Μπροστά σε... ανθρώπινα οστά βρέθηκαν τον περασμένο Μάιο οι νέοι ενοικιαστές ενός σπιτιού στο Χιούστον.

Όπως αποδείχθηκε, τα οστά ανήκουν Mary Stewart Cerruti η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς το 2015. Μια γυναίκα, που σύμφωνα με τις έρευνες, έπεσε από μια τρύπα στη σοφίτα και εγκλωβίστηκε στα ανοίγματα ανάμεσα στο εσωτερικό του τοίχου.

Σύμφωνα με τους γείτονες της αδικοχαμένης 61χρονης, η Cerrutti είχε εξαφανιστεί αρκετές μέρες πριν την δήλωση της εξαφάνισης της και η ταυτοποίηση DNA μέσα από τα οστά έγινε μόλις πριν λίγες εβδομάδες

Αξίζει να σημειωθεί πως το κενό στις σανίδες ήταν περίπου 20 εκατοστά, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες η 61χρονη γυναίκα ήταν πολύ μικροκαμωμένη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, oι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τμήματα του σκελετού της Mary Stewart Cerruti και τμήματα από τα ρούχα που φορούσε.

Για την σύνδεση με το Ισπανικό φιλμ, La Cara Oculta, να αναφερθεί πως η ιστορία θέλει την όμορφη σύντροφο του κεντρικού ήρωα, Belen να εγκλωβίζεται στο κενό του τοίχου με τον αγαπημένο της προχωρά την ζωή του αγνοώντας πως εκείνη είναι ζωντανή,,,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ