Το viral κούρεμα Ρωσίδας βουλευτού που έγινε διάσημο στο διαδίκτυο - Μοιάζει με φωλιά (ΦΩΤΟ)

Μία Ρωσίδα γερουσιαστής με μία εξωφρενική και εξωπραγματική κόμμωση που θυμίζει σε πολλούς τους κακούς των ταινιών «Τζέιμς Μποντ», έχει γίνει διάσημη, τις τελευταίες ώρες, στο διαδίκτυο.

Η Βαλεντίνα Πετρένκο, 62χρονη βουλευτής από την περιοχή της Khakassia της Σιβηρίας, έχει τρομάξει κόσμο και κοσμάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την περίεργη κόμμωσή της.
Η γιγαντιαία περμανάντ της είναι πολύ γνωστή στη Ρωσία εδώ και χρόνια, αλλά μόλις ανακαλύφθηκε από τους αγγλόφωνους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το Newsweek, όμως, η βουλευτής δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια και αναφέρει πως απλά πιάνει τα μαλλιά της με τσιμπιδάκια.
Το περιοδικό όμως δεν στάθηκε μόνο στην κόμμωσή της αλλά και στο «παγωμένο βλέμμα» της λέγοντας: «Υπάρχει κάτι που θυμίζει τους κακούς του Τζέιμς Μποντ».

Ο Άλεξ Μπρους- Σμιθ δημοσίευσε μια φωτογραφία της βουλευτού στο Twitter και έγραψε: «Μόλις ανακάλυψα τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο και θέλησα να μοιραστώ την είδηση».


Ο Τεντ Στάνσφιλντ από την άλλη έγραψε: «Τα μαλλιά της Βαλεντίνα Πετρένκο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που ανακάλυψα αυτή την εβδομάδα». Και η Σάρα Φρέιζερ όμως σχολίασε την κόμμωση, γράφοντας: «Διάολε! Έλεγξε κανείς τα μαλλιά της Ρωσίδας βουλευτού Βαλεντίνα Πετρένκο για δηλητήριο ή συσκευές ηχογράφησης ήχου; Θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες εκεί μέσα...».

Η Πετρένκο πάντως, είναι μέλος του Ρωσικού Κοινοβουλίου από το 2001 και κάποτε βοήθησε στη διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ομήρων παιδιών σε ένα σχολείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ