Μπράβο Γιώργο! Ο Καραμέρος υμνεί τη γυναίκα του με έναν εκπληκτικό μονόλογο - Όλα όσα ξεχνούν τ' αγόρια μας

Λόγια ξεχωριστά από τον γνωστό δημοσιογράφο στη γυναίκα της ζωής του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοσιογράφος και Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος θέλησε να εκφράσει όλα όσα αισθάνεται για την λατρεμένη του σύζυγο και πρωταθλήτρια του kick box, Τάνια Γκώση, 

"#womansday λένε, αλλά εγώ ξέρω πως κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα, ξυπνάς 6.45 πρώτη, κοιμάσαι τελευταία μετά τις 12, 1... δεν γνωρίζω ακριβώς, γιατί ή λείπω ή έχω κοιμηθεί... Εσύ ανοίγεις το πρωί τα παράθυρα να μπει το φως, εσύ κλειδώνεις για την ασφάλειά των παιδιών μας το βράδυ, τα γέννησες με πόνο και αγάπη και ξενυχτησες, ξενυχτάς γι' αυτά όποτε χρειαστεί αφήνοντας πίσω σχεδόν δέκα χρόνια την καριέρα σου, ταλαιπωρησες το σώμα σου και κόπιασες να το επαναφέρεις", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Εργάζεσαι πιο σκληρά από εμένα και στη δουλειά και στο σπίτι. Με καλύτερες σπουδές και πιο μεθοδική αλλά αμοίβεσαι συνήθως χειρότερα από εμένα. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες.  Απαιτούν όλοι να είσαι και χαμογελαστή και όμορφη και περιποιημένη. Σε έμαθαν, με έμαθαν πως εσύ πρέπει και να "μαζεύεις" και να "μαγεύεις" στο σπίτι ή το γραφείο. Έχεις δεν έχεις διάθεση, θες δεν θες. Συνήθως, όταν δεν κοιτάω στο κινητό, μιλάμε για τα προβλήματά μου και όχι για τα δικά σου. Τα δικά μου μάλιστα τα βαφτίζουμε "δικά μας" ενώ τα δικά σου τα υποβαθμίσουμε ως εύκολα", προσθέτει ο ερωτευμένος Γιώργος.

 

#womansday λένε, αλλά εγώ ξέρω πως κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα, ξυπνάς 6.45 πρώτη, κοιμάσαι τελευταία μετά τις 12, 1... δεν γνωρίζω ακριβώς, γιατί ή λείπω ή έχω κοιμηθεί... Εσύ ανοίγεις το πρωί τα παράθυρα να μπει το φως, εσύ κλειδώνεις για την ασφάλειά των παιδιών μας το βράδυ, τα γέννησες με πόνο και αγάπη και ξενυχτησες, ξενυχτάς γι αυτά όποτε χρειαστεί αφήνοντας πίσω σχεδόν δέκα χρόνια την καριέρα σου, ταλαιπωρησες το σώμα σου και κόπιασες να το επαναφέρεις. Εργάζεσαι πιο σκληρά από εμένα και στη δουλειά και στο σπίτι. Με καλύτερες σπουδές και πιο μεθοδική αλλά αμοίβεσαι συνήθως χειρότερα από εμένα. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Απαιτούν όλοι να είσαι και χαμογελαστή και όμορφη και περιποιημένη. Σε έμαθαν, με έμαθαν πως εσύ πρέπει και να "μαζεύεις" και να "μαγεύεις" στο σπίτι ή το γραφείο. Έχεις δεν έχεις διάθεση, θες δεν θες. Συνήθως, όταν δεν κοιτάω στο κινητό, μιλάμε για τα προβλήματά μου και όχι για τα δικά σου. Τα δικά μου μάλιστα τα βαφτίζουμε "δικά μας" ενώ τα δικά σου τα υποβαθμίσουμε ως εύκολα. Φοβάσαι τον χρόνο. Κακώς. Τον χειρίζεσαι καλύτερα από τους άνδρες. Δίνεις αγώνα κάθε μέρα όπως όλες, και σαν μάνα και σαν εργαζόμενη και πάνω από όλα σαν ελεύθερη και δυναμική γυναίκα. Και... ένα λουλούδι με δυο καλές κουβέντες για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας είναι σταγόνα μπροστά στον ωκεανό της δύναμής σου, της δύναμής σας. #women @tania_gksi #womansday2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Καραμέρος (@karamerosg) στις

"Φοβάσαι τον χρόνο. Κακώς. Τον χειρίζεσαι καλύτερα από τους άνδρες. Δίνεις αγώνα κάθε μέρα όπως όλες, και σαν μάνα και σαν εργαζόμενη και πάνω από όλα σαν ελεύθερη και δυναμική γυναίκα. Και... ένα λουλούδι με δυο καλές κουβέντες για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας είναι σταγόνα μπροστά στον ωκεανό της δύναμής σου, της δύναμής σας," καταλήγει το κείμενο του Γιώργου Καραμερου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ